Dames Zaterdag

By | Nieuws, Wedstrijdverslagen

AGE-GGK SPEELT STERK EN WINT VAN DIRECTE CONCURRENT.

Na de eerste 2 wedstrijden te hebben gewonnen kwamen de dames van Kethel Spaland op 7 oktober op bezoek. Ondanks deze wedstrijd waren de dames (en staf) al meer bezig met de kraker die de week erop zou gaan plaats vinden, tegen de op dat moment zijnde koploper Excelsior Maasluis.
Voor aanvang tegen Kethel Spaland nog de koploper op doelsaldo, maar eerst geconcentreerd zijn tegen de dames uit Schiedam, belangrijk om het goede gevoel mee te nemen naar 14 oktober.
Het begin was duidelijk dat we beter waren, de eerste 10 -15 minuten speelde Kethel Spaland best leuk mee, maar daarna kwam toch het klasse verschil boven water drijven..
Onze dames speelde zeer soeverein en zeer hongerig naar een … 15-0 winst.
Door deze winst kwamen we ook die dag nog eens als koploper in de competitie te staan, het doelsaldo was nu beter dan de equipe uit Maasluis.
Groot compliment naar de ploeg, hongerig en gretig tot het einde (waarbij het einde in de tweede helft pas na een uur kwam, de scheids had waarschijnlijk verkeerde batterijen in zijn horloge gedaan…)

De week erop goed en fel getraind, want we wisten dat de ploeg uit Maasluis wel een ploeg zou zijn die voetballend goed moest zijn, zij hadden een doelsaldo van + 31 en wij van +36 .
In de voorbespreking zag je al wat geconcentreerde maar zeker ook overtuigende en zelfverzekerde koppies. Ook direct aangegeven dat wij als team (al meer dan een jaar) niet verloren hebben en juist als team zo sterk zijn, onverslaanbaar…?  Wie weet…

Aangekomen en startende de wedstrijd was duidelijk dat bij de ploeg uit Maasluis een dame liep die meervoudig international is geweest, zeer goed voetballend en alle lijnen uit zetten.
Maar zij was alleen.. wij hebben een team…en in dat team zit onze Dutch Pitbull Marie van Laar..
Marie had de opdracht om de “kuiten” van deze dame vast te pakken en niet meer los te laten..
Als trainer heerlijk om op dat moment z’n dame in het elftal te hebben.. ze heeft “gebeten” en 89 minuten vastgehouden…. Nadat wij mooi op 1-0 kwamen was de dame 1 keer los en scoorde ze..
1-1 dus. Onze ploeg had dit ook ff nodig, met zeer maar dan ook zeer goed voetbal en geconcentreerd verdedigen liepen we de eerste helft uit naar  1-3.

In de rust duidelijk aangeven dat zij zullen gaan drukken, blijf geconcentreerd, wij hebben zo veel scorend en voetballend vermogen dat er geheid meer kansen kwamen.
Beging 2e helft was de Maasluise ploeg wat sterker, echter geen echte kansen.
Wij kwamen door een mooie counter op 1-4…
Door een vrij trap kwamen zij nog op 2-4, nog niets gewonnen dus ,blijven opletten dus.
Wederom een counter van onze ploeg waarbij de 2-5 binnen werd geschoten….
Op dat moment was het verzet van de ploeg uit Maasluis gebroken, maar zeker ook conditioneel waren wij vele malen sterker.
De score liep uit naar liefst 2-8… en eerlijk is eerlijk, als we de 1 op kansen tegen de keeper beter hadden afgemaakt was het wederom dubbele cijfers geweest..

De tegenstander gaf aan dat zij vandaag pech hadden..en inderdaad hebben zij pech.
Pech dat wij bij hun in de Poule zitten,als team veel completer met daarbij de kwaliteiten in scorend vermogen ,snelheid, concentratie en acceptatie van elkaar mag je spreken van pech voor elke tegenstander als ze tegen onze Dames aantreden…
Naast onze Marie en onze rechts back Sanne die er echt met kop en schouders boven uit staken moeten wij de complete ploeg een groot compliment geven, de werklust, de honger en wil om te winnen was nagenoeg perfect vandaag, groot compliment ook naar onze aanvoerster Esther, sturend en corrigerend de gehele wedstrijd als captain haar spel gespeeld.

Als coach helemaal tevreden , je zou het zeggen maar tevredenheid leid naar gemakzucht, en daar moeten we nu goed voor waken.. ………
Voor Marie en Sanne dan een 10, de rest een 9, 5.
De 100% tevredenheid komt (misschien) aan het einde van het seizoen dan wel.

4 gespeeld, 44 voor en 2 tegen, het schip is veranderd in een Speedboot naar de titel…..
De (trotse) trainers.

 

Belpanel VriendenLoterij

By | Nieuws

Belpanel VriendenLoterij.

Afgelopen vrijdagavond 13 oktober hebben vrijwilligers zich ingezet om achter de telefoon plaats te nemen. Zo, om leden (vrienden) te benaderen om deel te nemen aan de vriendenloterij.
Wij wiillen hen hartelijk bedanken voor de inzet op hun vrije vrijdagavond.

AGE-GGK heeft de wens om alle teams in hetzelfde nieuwe tenue te laten spelen. Met dit project kunnen wij dat namelijk realiseren. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig.
Het is de moeite meer dan waard, want:
De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen:
De VriendenLoterij keert tijdens de Samen voor je Club actie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht.

Loterijactie loopt gewoon door, heb je vragen hierover, neem contact op met Xandra van IJperen tel.: 06-473 188 45

Oproep

By | Nieuws, Vereniging

Oproep voor scheidsrechters / spelbegeiders.

Onze jeugdafdeling is dringend op zoek naar scheidsrechter en spelbegeleiders (speciaal voor de JO9).
Wie heeft er interesse om een jeugdwedstrijdje te fluiten ?? De wedstrijden zijn veelal in de ochtend.
Als men het leuk vindt om als scheidsrechter te (blijven) fungeren bieden wij ook de mogelijkheid om een
scheidsrechterscursus te gaan doen.

Interesse? Voor informatie kan je tercht bij Wim van Vliet, mailto:w.vliet74@upcmail.nl of telefonisch 06-51013668 (na 17.30 uur)

Graag verwijs ik u naar twee filmpjes die de KNVB heeft gemaakt om de week van de scheidsrechter bij groot publiek onder de aandacht te brengen:

Scheidsbedankt:      https://youtu.be/3xszdt6gQ8M                Headset-clinic:      https://youtu.be/aLSVk8Wz7ew

Jeugdkamp 2018

By | Nieuws

Jeugdkamp 2018

We zijn er uit hoor … er is een nieuwe datum geprikt voor ons volgende Jeugdkamp.
Maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei 2018 (1e week van de Meivakantie)
En waar gaan we heen dan? Nou we gaan terug naar Oosterhout naar kamphuis Ahoy waar we al eerder hele leuke voetbalkampen hebben beleefd.
Het Jeugdkamp is voor alle jeugd van onze vereniging van F tot en met A.

Inschrijfformulieren worden volgende week uitgedeeld en hou onze Facebook Pagina (Jeugdkamp AGE-GGK) in de gaten voor meer informatie en leuke flashbacks.

Training Oranje

By | Nieuws

Training Oranje onder 17 bij rvv. AGE-GGK

Aanstaande zaterdag om 16.00 uur zullen onder leiding van Kees van Wonderen, Bert Konterman en Sander Boschker de jonge aanstormende talenten van Oranje onder de 17 een training afwerken op het hoofdveld van rvv. AGE-GGK.
Dit ter voorbereiding op de aanstaande EK kwalificatietoernooi in Hongarije. De training is vrij toegankelijk voor publiek en ook goed te bekijken vanuit onze gezellige kantine. Tot dan!

Dames 1 (zat)

By | Wedstrijdverslagen

AGE-GGK WINT EERSTE BEKERWEDSTRIJDEN EN IS AL EEN JAAR LANG ONGESLAGEN

Het seizoen 2017-2018 zijn we gestart , ipv “de jeugd” zijn we nu “de Dames 1 van AGE-GGK” op de zaterdag. Het voordeel is dat we nu enkele (met respect) oudere dames in onze ploeg verwelkomen die ons zeker qua ervaring versterken maar ook op voetbal gebied een aanwinst zijn. Bij deze dan ook Esther, Marianne, Tessa, Kirsten en Ashley: van harte welkom.

De eerste weken heerlijk getraind en enkele oefenpotjes gewonnen.
Een missie was door gaan in de beker…
De tegenstanders SV Charlois en De Jonge Spartaan; zeer onbekende ploegen… you never know dus.

De eerste bekerwedstrijd tegen Charlois: we staan na 1 minuut achter… , huh…
Daarna gaat het team voetballen, met werkelijk schiterende aanvallen lopen we uit naar… 10-1. Zo, de toon is gezet.

Vandaag (16 september) de beslissende wedstrijd tegen de Jonge Spartaan…
Met beide één wedstrijd gewonnen en zij saldo van +5 en wij +9 was een gelijk spel genoeg…
Maar dat is voor ons team niet genoeg…dat blijkt wel na 10 minuten: 3-0 voor.
Ook vandaag lopen we simpelweg uit naar 7-0…
De tweede ronde is dus bereikt…

Mooi feit(je) is dat ons team al meer dan 1 jaar ongeslagen is , competitie en beker.
Na vorig jaar is ons “schip” weer gaan varen met nog grotere zeilen… met recht trots op het team.
2 Wedstrijden. 17 voor, -1 tegen.
Een “aardig” begin

De trainers.

Feyenoord vs Manchester City

By | Nieuws

A.s. woensdag is het zo ver. Feyenoord is na terug in de Champions Legeau en treedt aan tegen het Manchester City van Joseph Guardiola. Geen kaarten voor de Kuip kunnen bemachtigen? In onze kantine is de wedstrijd op groot scherm te volgen (net als alle andere Europese wedstrijden dit seizoen).

We hopen jullie allen te zien op woensdagavond om onze stadgenoot naar een goed resultaat te loodsen in deze zware en beladen wedstrijd tegen de Engelsen.

AGE-GGK vs Kamerik

By | Wedstrijdverslagen

Ongelukkig verlies van AGE-GGK (zat) tegen Kamerik

AGE-GGK begon de wedstrijd twijfelend, de middenvelders hadden het niet onder controle, door de veel van positie wisselende middenvelders van Kamerik.
Al na 5 minuten gingen de armen van de bezoekers in de lucht. Een goede voorzet van Remon den Boer tot achter de laatste linie van AGE-GGK, werd prachtig ineens uit de lucht door spits Jelle Das achter de verbouwereerde doelman Devi Ponsen geschoten.
Kamerik was de betere ploeg en kon vrij simpel steeds de vrije man vinden. De 0-2 was ook uit een voorzet en het was wederom Jelle Das die kon scoren na onoplettendheid van de verdedigers van AGE-GGK. Ook AGE-GGK kreeg vier opgelegde kansen maar Justin Tombroek, Mustafa Erden, Emin Yavuzel en Melvin Coenraad wisten niet te scoren.
Kamerik zorgde in de 45 minuut nog voor de 0-3 maker van het doelpunt Ed Kooijman, tevens de ruststand.

AGE-GGK kwam de 2e helft iets anders uit de kleedkamer, het werd iets anders neergezet en het ging veel beter, er werd strakker gedekt, de passes waren beter en de duels werden gewonnen. Er kwamen veel kansen voor AGE-GGK, maar er werd pas in de 60e minuut gescoord door Melvin Coenraad na een geweldige voorzet van Andy Straetemans, dat betekende 1-3, nog tijd zat om op gelijke hoogte te komen. De keeper van Kamerik Jan de Vries kreeg het na de 1-3 erg druk, er kwamen steeds meer spelers van AGE-GGK op hem af, maar hij kon toch voorkomen dat zowel Amilcar Gomes en Jaimier Dijksteel die 1 op 1 kwamen met de keeper niet konden scoren. Als je zelf de kansen niet maakt dan gaat het heel lastig worden en zo werd de 1e bekerwedstrijd verloren van vv Kamerik wat onnodig was, gezien de vele kansen de 2e helft.

Opstelling AGE-GGK (zat):
Devi Ponsen, Flavio da Cruz, Sef Oome, Justin Tombroek, Amilcar Gomes, Melvin Coenraad, Andy Straetemans ( 60 min. Bart Commijs ), Mustafa Erden, Jayr Ramos ( 59 min. Scott Spencer ), Jaimier Dijksteel, Emin Yavuzel

Volgende week zaterdag 9 september Dilettant 1 – AGE-GGK 1 om 15.00u.

Dirk Bergman

Barbonnen

By | Vereniging

Vanaf heden mogen geen barbonnen meer blijven staan.
Maak je gebruik van een barbon op de dag omdat je dat makkelijkker vindt, dan dien je die aan het eind van de dag af te rekenen.
Het bedrag kan je pinnen dan wel contant afrekenen!

Het bestuur AGE-GGK

Foto plaatsen

By | Belangrijk, Vereniging
Wij krijgen meldingen binnen dat spelers hun foto op voetbal.nl zetten cq veranderen.
Deze verandering of plaatsing is vaak geen normale pasfoto.
Als men dit doet verandert ook de foto in Sportlink cq op de spelerspas.
En juist daar moet een gewone, normale pasfoto op staan.
Dringend verzoek om alleen normale pasfoto’s te plaatsen anders bestaat de mogelijkheid dat de
spelerspassen afgekeurd worden en zal men uitgesloten worden van deelname aan wedstrijden.
Wedstrijdsecretaris Wim van Vliet

AGE-GGK 1 (zat) vs Poortugaal 1 (zat)

By | Wedstrijdverslagen

AGE-GGK 1 (zat) verliest bij PSV Poortgaal (zat)

Op een dinsdagavond naar Poortugaal daar speelt AGE-GGK  spelend in het groen, tegen de plaatselijke zeer gastvrije PSV Poortugaal dat speelt in de 4e klasse G. Voor PSV Poortugaal dat getraind wordt door Alex Gerrits, was dit de eerste oefenwedstrijd, dus het was een beetje aftasten wat hun te wachten stond tegen AGE-GGK (zat) dat nu al hun 4e oefenwedstrijd speelde, dus je zou eigenlijk zeggen dat AGE-GGK een voorsprong zou moeten hebben, met het conditionele.
PSV Poortugaal startte de wedstrijd met het inzakken op eigen helft, om de ruimtes klein te houden en bleven geduldig wachten op de fouten die AGE-GGK ging maken,
Poortugaal zette druk op de middenvelders van AGE-GGK om vandaar uit te counteren. AGE-GGK kwam er toch een paar keer goed voetballend doorheen en wist toch een paar keer in scoringskansen te komen, maar de keeper van Poortugaal was een sta in de weg. De wedstrijd ging eigenlijk in een traag tempo door, AGE-GGK was eigenlijk niet meer zo zeker van zich zelf, veel foute passes en de counters van Poortugaal waren vlijmscherp, dat resulteerde ook in een paar goede kansen van Poortugaal, waar de keeper van AGE-GGK Bradley Alders een paar goede reddingen verrichte, maar hij kon niet voorkomen dat de terecht gegeven strafschop voor Poortugaal binnen werd geschoten 1-0.
Vlak daarop was de organisatie even weg achterin bij AGE-GGK en werd er uit een scrimmage zelfs 2-0, AGE-GGK kreeg daarop nog wel wat kansen via Justin Tombroek, Melvin Coenraad en Amilcar Gomes maar zoals eerder gezegd de keeper van Poortugaal was een sta in de weg.

In de rust wisselde AGE-GGK van shirts ipv groene shirts  ging men in witte shirts spelen, de trainers hadden de oplossing, misschien dat men dan wel elkaar beter konden vinden (Poortugaal speelde in het zwart) misschien dat men daarom elkaar zo moeilijk kon vinden in het veld. Het resultaat werd gelijk uit betaald, in de 49e minuut was het Mustafa Erden die de 2-1 maakte door een mooie assist van Justin Tombroek, men begon veel beter en men was scherper bij AGE-GGK lag het dan toch aan de shirts, Poortugaal had wat wisselingen gedaan in het elftal en dat was het moment voor AGE-GGK om er boven op te knallen, scherper in de duels, harder in te spelen, allemaal dat soort voetbaltermen.
In de 55e minuut was het goed doorzetten van Vincent Andrade, die geregeld voorin te vinden was, hij gaf de bal vanaf de achterlijn voor en een verdediger van Poortugaal werkte de bal achter zijn eigen keeper dat was de 2-2, AGE-GGK was op dat moment de betere, het wilde de wedstrijd naar zich toe trekken, maar het was toch Poortugaal dat in de 62 minuut een prima counter plaatste en via de zijkanten de bal voorgaf, over iedereen heen ging en daar was de linksbuiten van Poortugaal die vrij in kon koppen, maar daar gingen wel wat onnodige fouten aan vooraf van AGE-GGK.

De wedstrijd kabbelde naar het einde en de prima leidende scheidsrechter maakte er een einde aan en er bleef op het scorebord 3-2 staan, van een zeer sportieve wedstrijd.

A.s zaterdag 26 augustus gaat AGE-GGK 1 (zat) naar vv Lekkerkerk 1 dat in de 3e klasse speelt.

Dirk Bergman

LMO – AGE-GGK (zat)

By | Wedstrijdverslagen

Vandaag stond de oefenwedstrijd LMO – AGE-GGK (zat) op het programma, LMO wordt getraind door het duo Frans van Zon en Raymond Roos en heeft een prima ploeg op het veld staan, allemaal jonge gasten die er voor gaan en die voor de trainers door het vuur gaan. Het was hun 1e oefenwedstrijd en deden het prima, die gaan het goed doen in de 4e klasse E.
Bij AGE-GGK (zat) dat een volledige nieuwe ploeg heeft, gaat het steeds beter draaien en na 2 eerder gespeelde oefenwedstrijden met een gelijkspel en een verlies partij moest het vandaag toch gaan gebeuren.
De zon was aanwezig, prima kunstgras en 2 elftallen die er wel voor wilde gaan, onder leiding van scheidsrechter Zuidwijk.

Voordat de mensen uit de kantine kwamen stond het al 0-1 voor AGE-GGK, door een prima goal van Mustafa Erden, na 50 seconden hing de bal al in de touwen. LMO was even de weg kwijt en wist niet wat er gebeurde, AGE-GGK kon de druk vast houden en LMO kwam er bij vlagen uit. AGE-GGk ging op zoek naar de 0-2, maar die goal bleef uit aangezien men iets te onnauwkeurig was met de eindpass.
LMO kwam beter in het spel en kon over de linkerkant doorkomen en scoorde na het terug leggen van de bal de 1-1. De wedstrijd ging vanaf dat moment gelijk op, beide elftallen kregen de kansen, maar het was Amilcar Gomes die vanaf de linkerkant naar binnen kwam en met rechts afdrukte in de korte hoek 1-2.
Dan heb je wel eens van die momenten dat je vermoeid raakt, even niet oplet, en dan wil je de  buitenspelval gaan gebruiken maar dan blijft er toch net eentje staan van je eigen ploeg en ja dan kan de rechtsbuiten van LMO heel simpel de buitenspelval omzeilen en de 2-2 binnen schieten, net voor de rust.

De 2e helft gaf eigenlijk hetzelfde beeld, veel strijd maar ook veel balverlies door beide ploegen. Bij LMO zag je wel dat de vermoeidheid er een beetje in kwam na hun 1e oefenwedstrijd, en AGE-GGK maakte daar dankbaar gebruik van. Men probeerde wel te blijven voetballen en dat resulteerde in een perfecte goal, vanaf de zijkant voorbereid door Faisal Hasan, laag ingebracht en heel netjes naar de 1e paal gelopen door Mustaf Erden. Hij schoot de 2-3 binnen. Vlak erna vanaf links Melvin Coenraad, die met een droge schuiver de 2-4 aantekende na een prima actie van Mustafa Erden.  AGE-GGK wilde vanaf dat moment de wedstrijd gaan beslissen en het spel naar zich toe trekken maar ook daar ging de vermoeidheid een rol spelen en het was toch LMO dat terugkwam naar 3-4. Dan blijft het toch nog spannend, maar AGE-GGK weet wat knokken is en ging met de overwinning aan de haal.
Voor beide ploegen een prima en ook een sportieve wedstrijd.

A.s. dinsdag 22 augustus 20.15u PSV Poortugaal (zat) – AGE/GGK (zat)

Dirk Bergman

Training JO15

By | Wedstrijdverslagen

Zaterdag 19 augustus selectietraining voor de JO15. Trainer Melvin Luiten had de zware taak om uit 19 enthousiaste jongens zíjn basiselftal te kiezen voor aankomend seizoen.
Er werd al vroeg in de ochtend begonnen met conditietraining, de jongens werden behoorlijk afgemat want voor vele jongens viel het niet mee na een luie vakantie.
’s Middags was er een lunch in de kantine en daarna weer het veld op voor nog wat balbeheersing en afwerkoefeningen op het goal.
De 1e wedstrijd in de bekerpoule staat voor deze jongen gepland op zaterdag 2 september thuis tegen TOGB.

 

AGE-GGK – Ommoord

By | Wedstrijdverslagen

AGE/GGK (zat 1) verliest onnodig bij sv Ommoord (zat 1).

Op een heerlijke dinsdagavond waar AGE/GGK (zat 1) naar Ommoord ging voor een leuke oefenwedstrijd tegen mede vierdeklasser sv Ommoord zat 1. Voor beide ploegen was dit de 2e oefenwedstrijd, de 1e oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag van sv Ommoord dat tegen Alphia speelde werd verloren en AGE/GGK haalde een prima resultaat bij Perkouw door gelijk te spelen.

In het begin van de wedstrijd was duidelijk te merken dat de Rotterdammers een positief gevoel hadden overgehouden aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Perkouw, men begon voortvarend zette sv Ommoord onder druk en dat resulteerde in een paar kansen, waar men eigenlijk had moeten scoren en de wedstrijd al had kunnen beslissen binnen 30 minuten, was het sv Ommoord dat beter in het spel kwam,  AGE/GGK raakte de grip kwijt over de wedstrijd en men werd slordig, ballen kwamen niet meer aan en het conditionele begon zijn tol te eisen.

Beide teams waren blij dat het rust was met een stand van 0-0.In de 2e helft wat wisselingen bij beide teams, maar het was toch sv Ommoord dat door prima combinatiespel de betere was in de 2e helft en bij AGE/GGK was het te onrustig, men kon de bal niet meer in de ploeg houden, geen beweging meer, de linies werden te groot. sv Ommoord maakte de 1-0 door prima combinatie voetbal en het was AGE/GGK dat niet meer aan voetballen toe kwam, maar door een paar omzettingen was het Melvin Coenraad die voor de 1-1 zorgde met een prima actie, men geloofde er weer in bij AGE/GGK en pakte de draad weer op, door slordig balverlies achterin bij AGE/GGK wist sv Ommoord nog 2x te scoren waardoor de eindstand 3-1 werd in het voordeel van sv Ommoord, het was een sportieve wedstrijd met een goed leidende scheidsrechter Steenbergen die het allemaal onder controle had en beide teams respect voor elkaar hadden.

A.s. zaterdag 19 aug gaat AGE/GGK (zat 1) naar LMO aan de Smeetlandseweg op Rotterdam Zuid om 15.00u.

Dirk Bergman

AGE-GGK – Perkouw

By | Wedstrijdverslagen

AGE/GGK (za) speelt na zwaar bevochten duel gelijk tegen Perkouw

augustus 13th, 2017   Dirk Bergman

Het vernieuwde elftal AGE/GGK (zat 1) onder leiding van het duo Raymond Kraaijbeek / Dirk Bergman is er in geslaagd om een gelijk spel uit het vuur te slepen tegen de geroutineerde derdeklasser Perkouw. De vierdeklasser speelde met 3-3 gelijk op het terrein in Berkenwoude.

In het begin van de wedstrijd was duidelijk te merken dat de Rotterdammers moesten wennen aan het niveau van een team dat al jaren goed meedraait in de derde klasse. Door sterk spel van Perkouw en het onwennige gevoel bij de Rotterdammers kwam er al vroeg een 1-0 op het scorebord te staan. Nog voordat AGE/GGK zich kon herstellen, lag de bal alweer in het net 2-0.

Na een kwartier spelen kwam de ploeg uit Rotterdam beter in zijn spel en via Amilcar Gomes maakte de ploeg bijna de aansluitingstreffer. Het vizier bij Perkouw stond duidelijk op scherp. Op het moment dat de Rotterdamse ploeg aan een offensief dacht, sloeg Perkouw alweer toe 3-0. Dit betekende ook de ruststand.

De ploeg van Kraaijbeek/Bergman wist dat het zich in de tweede helft moest herstellen om een resultaat uit de wedstrijd te slepen. De trainers brachten met Jayr Ramos, Bryan Quak en Jaimir Dijksteel drie verse spelers in de ploeg. Dit bleek een goede keuze te zijn. De Rotterdammers namen het heft in handen en via een goede pass van Bryan Quak schoof Amilcar Gomes de bal onder de keeper door (3-1). AGE/GGK rook bloed en koos er duidelijk voor om door te gaan drukken. Via een voorzet van Bart Commijs pegelt Amilcar Gomes met een geweldige volley zijn tweede doelpunt erin (3-2).

Met nog ongeveer 15 minuten te spelen ligt de wedstrijd helemaal open. In blessuretijd lukte het Bryan Quak om nog eenmaal los te komen van zijn directe verdediger en stond hij oog in oog met de keeper, deze maakte knullig de overtreding, waarna de scheidsrechter niks anders kon doen dan de bal diep in blessuretijd op de stip te leggen. Dit betekende de ultieme kans voor Amilcar Gomes om een reglementaire hattrick te maken. Via de strafschop werd de wedstrijd beslist in 3-3 waarna de goed leidende scheidsrechter gelijk definitief de wedstrijd  beëindigde. Een prima sportieve eerste wedstrijd voor beide ploegen. A.s. dinsdag staat er weer een oefenwedstrijd op het programma uit bij sv Ommoord om 20.00u

Dames 1 (zat) Training

By | Nieuws

SEIZOEN 17/18 IS VOOR AGE-GGK DAMES ZA 1 BEGONNEN

Na een zomerstop van dik 2 maanden had AGE-GGK Dames Za 1 vandaag haar eerste training, die traditiegetrouw  weer bij oma Jopie op het strand van Hoek van Holland plaatsvond. Ondanks dat het voor sommige speelsters wel weer wennen was (met hier en daar wat spierpijntjes tot gevolg) was iedereen weer enorm gedreven en ging er vol tegenaan!

Behalve trainen en partijen hadden we ook een bespreking over volgend jaar; we gaan dit jaar uitkomen in de 4e klasse, iets wat voor de meesten een beetje een teleurstellende uitkomst was aangezien we natuurlijk allemaal zo hoog mogelijk willen voetballen. Desondanks zijn we enorm gedreven om dit jaar kampioen te worden en volgend jaar mee te draaien in de derde klasse. Maaar, natuurlijk ook om mooi voetbal te laten zien, of we nou 4e klasse spelen of niet.

Vanaf komende week zullen we weer hard beginnen met trainen en de trainers hebben ook weer een aantal leuke oefenwedstrijden gepland:

Woensdag 23 augustus –  Rijsoord Dames 1 –  thuis, 20:15 aanvang wedstrijd
Zaterdag 26 augustus – Sparta (AV) Dames 1 – thuis, 11:30 aanvang wedstrijd
Maandag 28 augustus – Maasdijk Dames 1 – thuis, 20:15 aanvang wedstrijd

Wij hopen op natuurlijk weer op veel support van ons prachtige legioen❤️

We zijn 1 team, met 1 taak en 1 missie, wij komen uit Rotterdam en wij spelen bij AGE-GGK