rvv AGE-GGK MO19 tegen VEP MO19

 

Na een heerlijke 2 weken rust wisten we dat de eerste twee wedstrijden van essentieel belang waren, uiteindelijk was onze eerste tegenstander VEP een rechtstreekse concurrent voor onze missie, aan de hand van de ranglijst en de uitslagen wisten we dat VEP een geduchte tegenstander zou zijn, 100 procent aan de bak dus.

De week ervoor uitermate goed getraind dus het vertrouwen was er.
Dan is het zaterdag, de eerste zware test…
De nervositeit was bij de meiden in de voorbespreking te zien, maar zeker ook het vertrouwen in een goede afloop was merkbaar.

De eerste minuten duidelijk te zien dat VEP een goede ploeg had, veel bewegende spelers met positiewisselingen, na wat aanpassingen hadden we dat onder controle. Na een twintig minuten kreeg onze Eva het op haar heupen, met een volle sprint (waar jezelf langs de kant spontaan moe van zou worden) haalt ze de achterlijn en komt Maaike goed voor haar vrouw en tikt de 1-0 binnen, yes.
Wederom gaat Eva langs de zijkant door en geeft nu hoog voor, en weer Maaike die voor haar vrouw komt en, jawel, KOPPEND de 2-0 binnen tikt, hoppaaaa.

De tweede helft is het eerste kwartier weer heilig, geen doelpunten tegen dan…
En na 10 seconden krijgt VEP een grote kans, echter onze uitstekende keeper staat in de weg.
Helaas viel Romy uit met een blessure, op dat moment worden we zenuwachtig, omzettingen wat tot gevolg heeft dat VEP op 2-
1 komt…
VEP gelooft er weer in, en wij met samengeknepen….. aan de kant.

Met een scherpe counter versieren wij een corner, Maaike geeft voor en Dilek, ja ook nu, KOPT binnen.
3-
1 . Wat een vreugde uitbarsting.
Helaas viel Dilek na een ongelukkig duel nog uit.
Wel fijn dat onze invallers nu nodig waren en er stonden.

Met 2 doelpunten en een assist en ook met ontzettend goed voetbal is Maaike toch women of the match.
Maar iedereen een ruim voldoende hoor !

Ook in 2017 is ons schip op koers, as zaterdag weer een goede ploeg, SVS is dan onze tegenstander, een hele goede ploeg waar we het ongetwijfeld zwaar tegen zullen hebben, met hetzelfde aantal verliespunten gelijk doelsaldo is het een echte topper.

Op naar zaterdag
#1team1taak1missie

Trainers