Bericht van de Voorzitter

Beste leden, vrienden , supporters en sponsors van AGE-GGK,

Vanaf vandaag is het seizoen 2016-2017 officieel afgelopen. Onze vereniging AGE-GGK bestaat nu 1 jaar. Een eerste jaar waarin het voor velen van ons wennen was omdat er het nodige veranderde en nieuw was. Voor de oude AGE-ers was het nieuw om opeens een grote zaterdag senioren afdeling te hebben en als gevolg daarvan een veel drukke en levendigere zaterdag.Voor oude GGK was de overgang naar een nieuwe club nog groter. Een nieuw complex met kunstgras, een nieuwe kantine en een veel grotere vereniging met jeug-, dames- en zondagvoetbal. En dat allemaal in een omgeving waarin ineens een groot deel van leden en vrijwilligers in het begin onbekenden voor elkaar waren. Ik durf te zeggen dat we het met zijn allen geweldig gedaan hebben als nieuwe club en we ook een echte club zijn geworden in een hele korte tijd. Ik heb eigenlijk van allebei de bloedgroepen alleen maar prettige verhalen gehoord over de samensmelting van de oude verenigingen. Natuurlijk zijn er wat punten geweest waar we aan elkaar moesten wennen maar als je bedenkt hoe complex een vereniging is en hoeveel mensen hierbij betrokken zijn waren dat er verbazingwekkend weinig. Complimenten voor iedereen zijn hier op zijn plaats.

Het was een seizoen met sportieve up- and downs. Er zijn nacompetities gehaald maar verloren, kampioenschappen gehaald maar ook net gemist en bekerfinales gehaald en gewonnen! Maar bovenal was het een seizoen waarin het merendeel van de spelers heel veel leuke en sportieve wedstrijden heeft gespeeld.
De laatste maanden is het bestuur druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het volgend seizoen. Er zijn evaluaties geweest, trainers aangetrokken en selecties samengesteld. Nog niet alles is voor elkaar maar we zijn er van overtuigd dat we begin Augustus weer klaar voor weer een mooi seizoen waar we sportief weer goed voor de dag kunnen komen. Een seizoen waarin er ook dingen zijn die we beter willen doen dan dit seizoen. Zo is onder andere gebleken dat ondanks de website veel leden behoefte hebben aan een regelmatige nieuwsbrief. Met ingang van volgend seizoen gaat die regelmatig verschijnen.

De laatste seizoenen hebben we op verschillende manieren een dagje georganiseerd voor onze vrijwilligers. Dit jaar hebben we besloten dat niet te doen maar eigenlijk is nu al de conclusie dat we dat toch wel missen. Daarom wil ik op deze wat onpersoonlijkere manier alle vrijwilligers die ik nog niet gesproken heb hartelijk bedanken voor hun grote inzet dit jaar. Zonder uw bijdrage als leider, trainer, scheidsrechter, barman/vrouw , keukenprins/prinses, bestuurslid, wasvrouw, schoonmaker, terreinknecht of welke functie dan ook zouden de 500 leden die we hebben niet elke week een fijn voetbalweekend hebben. Nogmaals hartelijk dank!

Ik wens namens het bestuur iedereen een fijne vakantie en hoop u allemaal in het nieuwe seizoen weer te zien. Voor alle senioren hebben we op zaterdag 26 Augustus een warmdraai tournooi op ons complex ( zie onze website). Dat wordt vast weer erg gezellig. U kunt zich daar allemaal voor opgeven.

Met vriendelijke groet ,
Richard de Witte
Voorzitter AGE-GGK