Dames 1 (zat) Training

By 12 augustus 2017Nieuws

SEIZOEN 17/18 IS VOOR AGE-GGK DAMES ZA 1 BEGONNEN

Na een zomerstop van dik 2 maanden had AGE-GGK Dames Za 1 vandaag haar eerste training, die traditiegetrouw  weer bij oma Jopie op het strand van Hoek van Holland plaatsvond. Ondanks dat het voor sommige speelsters wel weer wennen was (met hier en daar wat spierpijntjes tot gevolg) was iedereen weer enorm gedreven en ging er vol tegenaan!

Behalve trainen en partijen hadden we ook een bespreking over volgend jaar; we gaan dit jaar uitkomen in de 4e klasse, iets wat voor de meesten een beetje een teleurstellende uitkomst was aangezien we natuurlijk allemaal zo hoog mogelijk willen voetballen. Desondanks zijn we enorm gedreven om dit jaar kampioen te worden en volgend jaar mee te draaien in de derde klasse. Maaar, natuurlijk ook om mooi voetbal te laten zien, of we nou 4e klasse spelen of niet.

Vanaf komende week zullen we weer hard beginnen met trainen en de trainers hebben ook weer een aantal leuke oefenwedstrijden gepland:

Woensdag 23 augustus –  Rijsoord Dames 1 –  thuis, 20:15 aanvang wedstrijd
Zaterdag 26 augustus – Sparta (AV) Dames 1 – thuis, 11:30 aanvang wedstrijd
Maandag 28 augustus – Maasdijk Dames 1 – thuis, 20:15 aanvang wedstrijd

Wij hopen op natuurlijk weer op veel support van ons prachtige legioen❤️

We zijn 1 team, met 1 taak en 1 missie, wij komen uit Rotterdam en wij spelen bij AGE-GGK