AGE-GGK – Ommoord

AGE/GGK (zat 1) verliest onnodig bij sv Ommoord (zat 1).

Op een heerlijke dinsdagavond waar AGE/GGK (zat 1) naar Ommoord ging voor een leuke oefenwedstrijd tegen mede vierdeklasser sv Ommoord zat 1. Voor beide ploegen was dit de 2e oefenwedstrijd, de 1e oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag van sv Ommoord dat tegen Alphia speelde werd verloren en AGE/GGK haalde een prima resultaat bij Perkouw door gelijk te spelen.

In het begin van de wedstrijd was duidelijk te merken dat de Rotterdammers een positief gevoel hadden overgehouden aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Perkouw, men begon voortvarend zette sv Ommoord onder druk en dat resulteerde in een paar kansen, waar men eigenlijk had moeten scoren en de wedstrijd al had kunnen beslissen binnen 30 minuten, was het sv Ommoord dat beter in het spel kwam,  AGE/GGK raakte de grip kwijt over de wedstrijd en men werd slordig, ballen kwamen niet meer aan en het conditionele begon zijn tol te eisen.

Beide teams waren blij dat het rust was met een stand van 0-0.In de 2e helft wat wisselingen bij beide teams, maar het was toch sv Ommoord dat door prima combinatiespel de betere was in de 2e helft en bij AGE/GGK was het te onrustig, men kon de bal niet meer in de ploeg houden, geen beweging meer, de linies werden te groot. sv Ommoord maakte de 1-0 door prima combinatie voetbal en het was AGE/GGK dat niet meer aan voetballen toe kwam, maar door een paar omzettingen was het Melvin Coenraad die voor de 1-1 zorgde met een prima actie, men geloofde er weer in bij AGE/GGK en pakte de draad weer op, door slordig balverlies achterin bij AGE/GGK wist sv Ommoord nog 2x te scoren waardoor de eindstand 3-1 werd in het voordeel van sv Ommoord, het was een sportieve wedstrijd met een goed leidende scheidsrechter Steenbergen die het allemaal onder controle had en beide teams respect voor elkaar hadden.

A.s. zaterdag 19 aug gaat AGE/GGK (zat 1) naar LMO aan de Smeetlandseweg op Rotterdam Zuid om 15.00u.

Dirk Bergman