AGE-GGK vs Kamerik

Ongelukkig verlies van AGE-GGK (zat) tegen Kamerik

AGE-GGK begon de wedstrijd twijfelend, de middenvelders hadden het niet onder controle, door de veel van positie wisselende middenvelders van Kamerik.
Al na 5 minuten gingen de armen van de bezoekers in de lucht. Een goede voorzet van Remon den Boer tot achter de laatste linie van AGE-GGK, werd prachtig ineens uit de lucht door spits Jelle Das achter de verbouwereerde doelman Devi Ponsen geschoten.
Kamerik was de betere ploeg en kon vrij simpel steeds de vrije man vinden. De 0-2 was ook uit een voorzet en het was wederom Jelle Das die kon scoren na onoplettendheid van de verdedigers van AGE-GGK. Ook AGE-GGK kreeg vier opgelegde kansen maar Justin Tombroek, Mustafa Erden, Emin Yavuzel en Melvin Coenraad wisten niet te scoren.
Kamerik zorgde in de 45 minuut nog voor de 0-3 maker van het doelpunt Ed Kooijman, tevens de ruststand.

AGE-GGK kwam de 2e helft iets anders uit de kleedkamer, het werd iets anders neergezet en het ging veel beter, er werd strakker gedekt, de passes waren beter en de duels werden gewonnen. Er kwamen veel kansen voor AGE-GGK, maar er werd pas in de 60e minuut gescoord door Melvin Coenraad na een geweldige voorzet van Andy Straetemans, dat betekende 1-3, nog tijd zat om op gelijke hoogte te komen. De keeper van Kamerik Jan de Vries kreeg het na de 1-3 erg druk, er kwamen steeds meer spelers van AGE-GGK op hem af, maar hij kon toch voorkomen dat zowel Amilcar Gomes en Jaimier Dijksteel die 1 op 1 kwamen met de keeper niet konden scoren. Als je zelf de kansen niet maakt dan gaat het heel lastig worden en zo werd de 1e bekerwedstrijd verloren van vv Kamerik wat onnodig was, gezien de vele kansen de 2e helft.

Opstelling AGE-GGK (zat):
Devi Ponsen, Flavio da Cruz, Sef Oome, Justin Tombroek, Amilcar Gomes, Melvin Coenraad, Andy Straetemans ( 60 min. Bart Commijs ), Mustafa Erden, Jayr Ramos ( 59 min. Scott Spencer ), Jaimier Dijksteel, Emin Yavuzel

Volgende week zaterdag 9 september Dilettant 1 – AGE-GGK 1 om 15.00u.

Dirk Bergman