Zondagvoetbal

By 12 juni 2018Nieuws

Beste leden en vrienden van AGE-GGK,

Zondagvoetbal:

Het is velen van u ongetwijfeld al ter ore gekomen dat we volgend seizoen helaas hebben moeten besluiten om geen standaardelftal voor de heren zondag in te schrijven. Vermetele pogingen om toch met een zondag team te kunnen starten en de neergaande spiraal rondom het zondag selectievoetbal te kunnen ombuigen zijn helaas mislukt. Dit is een maatregel die bij veel leden en vrienden van onze club erg zeer doet maar helaas was er geen basis voor een vervolg. Voor meer informatie verwijzen we naar de email die alle leden ( met een bij ons bekend emailadres ) 1 dezer dag ontvangen.

Als gevolg hiervan is het verhaal in de wereld gekomen dat AGE-GGK helemaal stopt met zondagvoetbal. Dit is NIET het geval! We blijven volgend seizoen gewoon met lagere elftallen op de zondag spelen.

Namens het bestuur wens ik iedereen een prettige vakantie en ondanks het ontbreken van Oranje toch een mooi WK. Tot volgend seizoen!

Namens het bestuur ,

Richard de Witte, voorzitter