Vrouwen 1 – Hazelswoudse Boys

By 7 oktober 2018Nieuws
Verslag AGEGGK16hoven vrouwen 1- Hazerswoudseboys

De week erop lekker en goed getraind, in de voorbespreking duidelijk gemaakt dat we als elftal ontzettende sterk kunnen zijn ( en met elftal bedoel ik dus ook de zeer belangrijke bank)
Wij staan derde en Hazerswoudse boys vierde, ons doelsaldo +1 en van de bezoekers 0.
Als je deze pot wint dan blijf je meedraaien, als je verliest kan je zomaar negende staan en moet je in de achtervolging.
Aan de hand van de uitslagen van de bezoekers moest het een spannende pot worden..
Voor neutrale bezoeker is dat helaas nooit het geval geweest, voor ons natuurlijk heerlijk .
Met een heerlijk warm zonnetje een zeer lekkere en goede warming up , het elftal straalde iets uit, met een zeer aanvallend middenveld aan de start, een bewust gekozen risico ..
En dat liep goed af, vanaf moment aftrap waren wij beter, voor rust vielen de 1 en 2-0 voor ons..
Met Helaas een klein smetje met het uitvallen van Rachel met een aardige EI op haar enkel, nu maar hopen dat dit meevalt..
Dan zie je hoe ontzettend belangrijk een goede bank is, Rowena die perfect inviel en Julia voor Naomi ( die zich niet lekker voelde ) sta je gewoon ook de 2e helft goed en gaan we door.
Door een misverstand komen de Boys op 3-1.. maar verder waren zij eigenlijk niet gevaarlijk ( wij maakte het ons zelf weer eens moeilijk met onoplettendheid )
Echter vandaag zonder wie dan ook tekort te doen was onze as vandaag in sublieme vorm, met Rianne- Simone en Mila stond er een as die elkaar goed aanvoelde , allemaal voetbalsters puur sang.. en dat was genieten, driehoekjes – 1:2 tweetjes – steekpasses de een nog mooier dan de ander…
Uiteindelijk met een klink klare 5-1 overwinning blijf je bovenin meedraaien.. .. en laten we zien waar onze dames toe in staat zijn…
Ons schip heeft gister een tandje bijgeschakeld en wat harder gaan varen …
na de wedstrijd nog dankzij onze Rob van Eekhout een super gezellige “ after party” met Live muziek …dank Rob👍.

Volgende week Op bezoek naar Maasdijk, ben benieuwd hoe die “dijk” ons schip denkt te gaan tegenhouden….

Fer