hoofdtrainers Vrouwen

By 23 april 2019Nieuws

Nieuwe hoofdtrainers voor ST AGE-GGK/Zestienhoven VR1

Enige tijd terug kondigde de oefenmeester van AGE-GGK/Zestienhoven, Ferrie van Heusden, aan te stoppen met het trainen van zijn dames. Na jarenlang trouwe dienst als trainer, besluit Ferrie meer tijd door te willen brengen met zijn familie. Zeker begrijpelijk! Dus de zoektocht naar een nieuwe trainer begon.

Hiervoor was een vacature uitgezet, waar enkele trainers op gereageerd hebben en proeftrainingen aan de dames hebben gegeven. Ergens was er ook de wens om intern te zoeken naar een geschikte opvolger. En deze trainer is gevonden. Of liever gezegd, trainers. Rob van Eekhout en Amit Somai zullen met ingang van seizoen 2019-2020 het hoofdtrainerschap op zich nemen.

Deze 2 meer dan kundige trainers zijn bekend met de speelsters en daarmee ook met de kwaliteiten van de dames. Aan de andere kant zijn de speelsters bekend met de normen en waarden van de trainers en weten zij zo ook waar ze aan toe zijn. Rob van Eekhout is momenteel de coach van VR2 en Amit Somai is trainer van VR1. Een vertrouwelijk gezicht voor de groep maakt voor iedereen toch wel een stukje makkelijker. Verder zal de staf van de selectie nog verder worden aangevuld en worden hier de nodige vorderingen in gemaakt. In ieder geval zijn wij heel erg tevreden met de nieuwe trainers!