AGE-GGK keert terug in standaardvoetbal

By 26 april 2019Nieuws

AGE-GGK keert terug in standaardvoetbal; Cabeza nieuwe trainer

Na één jaar van afwezigheid wordt met ingang van het seizoen 2019-2020 het selectie voetbal bij AGE-GGK opnieuw op de kaart gezet. Met de handtekening van oud-prof Mauri Cabeza is er een stabiele basis gecreëerd om komend jaar in de 4e klasse hoge ogen te gooien bij de terugkeer op de zaterdagmiddag.

De afgelopen maanden is binnen en buiten het sportcomplex al genoeg gespeculeerd aangaande de nieuw op te zetten herenselectie. Mauri Cabeza is vanaf het begin hierbij betrokken geweest en zo staat AGE-GGK als voetbalclub aan de vooravond van een nieuw en uitdagend project.

Voor zowel oud leden, komende uit de oud zondag- en zaterdagselecties evenals nieuwe aanwas zijn de noodzakelijke middelen beschikbaar. Op deze manier wordt, samen met een volwaardige staf, een fundering gelegd voor een sportief en mooi seizoen.

Aan de hand van Mauri Cabeza zal een mix van jonge en ervaren voetballers attractief en verzorgd voetbal gaan spelen. Hierbij zal de ervaring van Mauri Cabeza in de begeleiding van zowel vooraanstaande jeugdelftallen, als van selectieteams in de regio, zeer zeker zijn vruchten afwerpen. Mauri Cabaza heeft als speler op hoog niveau gevoetbald. Tijdens zijn profcarrière voetbalde hij bij HFC Haarlem en FC Utrecht, tevens was Cabeza actief bij hoofdklassers HFC Hilversum, AFC , Kozakken Boys, Elinkwijk en ARC. Na zijn actieve loopbaan rolde hij automatisch het trainersvak in, waarbij vooraanstaande clubs uit de regio ( CVV Zwervers, RVVH en Elinkwijk) in verschillende rollen van zijn diensten gebruik hebben gemaakt.

Rondom Mauri Cabeza wordt op dit moment de verdere staf geformeerd. Als assistent trainer zal Melvin Luiten zijn opwachting maken, die op dit moment reeds trainer is van AGE-GGK, JO-19.