Aanvang seizoen 2019-2020

By 28 augustus 2019Nieuws

Beste AGE-GGK-er,

Het is weer zover. De vakanties zijn voorbij, de scholen beginnen weer en de bal gaat weer rollen. Zo ook bij onze club AGE-GGK.
Terwijl de meesten van ons een tijdje weg zijn geweest van de club hebben de vrijwilligers er alles aan gedaan om de club weer gereed te maken voor weer een leuk seizoen.
De kantine is weer op en top schoon gemaakt, op het terras zijn nieuwe banken neergezet en de grasvelden zijn weer als nieuw.
Ook op het veld is er het nodige veranderd. Er is, na een onderbreking van een jaar, weer met een nieuw standaard herenelftal op zaterdag begonnen o.l.v. Mauri Cabeza.
We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe ons vlaggenschip het dit jaar gaat doen in een competitie met veel clubs uit de buurt.
Wil je het herenteam al in actie zien, dat kan! Op onze website vind je alle oefenwedstrijden en het bekerprogramma.

Ook is er een nieuw jong elftal op de zaterdag ingeschreven met jongens die nieuw zijn bij onze club. Dit is het 4e geworden en ook hen heten we van harte welkom.
Het dames standaard elftal staat dit jaar o.l.v. een oude nieuwe bekende, Rob van Eekhout. Ook hen wensen we natuurlijk veel succes.
Ook in de zaalcompetitie is AGE-GGK wederom met een flink aantal elftallen vertegenwoordigd.
En niet in de laatste plaats is onze jeugd op zaterdag op onze velden te bewonderen. Ook deze elftallen wensen we natuurlijk veel plezier en succes.
Kortom, niets staat ons in de weg om er weer een leuk seizoen van te maken en we hopen ieder van jullie binnenkort weer te zien voor de eerste trainingen en wedstrijden.
Om onze vereniging draaiende te houden is het nodig dat iedereen tijdig zijn contributie betaald. Als het goed is heeft iedereen over de mail zijn contributiebrief ontvangen.
De uiterste betaaldatum is 1 september. Mocht u hem nog niet hebben ontvangen wacht dan niet te lang en neem voor 1 september contact op met penningmeesterage@telfort.nl.

Met sportieve groet en tot binnenkort,

Namens het bestuur
Richard de Witte