Update situatie van onze club

By 28 februari 2021Nieuws

Beste voetbalvrienden,

Hierbij een update over de situatie van onze club
Het seizoen 20/21 gaat voorbij zonder competitie voetbal, na de nieuwe regels, is trainen en onderling voetballen voor leden tot 27 jaar weer toegestaan.

Als bestuur sporen wij de leden die in de doelgroep vallen, en onze jeugd teams , aan om gebruik te maken van ons sportcomplex, ook al is het door de avondklok lastig maar op zaterdag of zondag is het wel mogelijk. Er mogen dan ook onderling oefenwedstrijden gespeeld worden. Hou hierbij wel rekening dat de kantine en kleedkamers dicht zijn.

Wij zijn blij dat er eindelijk per 1 maart wordt begonnen met herstellen van de leidingen ivm de legionella bij onze vereniging.

De club is normaal , naast sponsors , financieel hoofdzakelijk afhankelijk van de kantine omzet en de contributie inkomsten , nu de kantine inkomsten zijn wegevallen, is de contributie inkomsten van levensbelang, helaas zijn er nog steeds leden die nog niets betaald hebben, desondanks hebben wij tot nu toe 70% contributie ontvangen.

Dankzij diverse subsidie regelingen zijn wij in staat onze club te laten overleven in deze rare tijd

Wij als bestuur hebben besloten de leden die de volledige contributie voor het seizoen 2020/2021 hebben voldaan , in het seizoen 2021/2022 een korting te geven.

De hoogte van de korting zullen we zo spoedig mogelijk communiceren

We hopen dat er snel nog meer versoepelingen komen en dat we na de zomer een goede start kunnen gaan geven aan het seizoen 2021/2022, en dat we jullie gauw weer actief bezig kunnen zien op ons complex

Met sportieve groet
Namens het bestuur ,
de voorzitter Jan van IJperen