Trainers AGE-GGK

By | Nieuws

Goed voetbalnieuws ⚽️

Slobodan Dutina en Melvin Luiten nog een jaar bij AGE-GGK!

Het bestuur van AGE-GGK is verheugd dat Slobodan Dutina en Melvin Luiten ook volgend seizoen het trainerschap van de herenselectie  op zich nemen. De zeer ervaren trainer en zijn jonge ambitieuze assistent die zijn TC 3 aan het halen is hebben het helaas korte seizoen toch fijn en tot tevredenheid van de club samengewerkt.

Beide trainers zien nog voldoende perspectief om met deze enthousiaste groep vooruitgang te boeken.

Als bekend is in welke vorm de competitie uitgespeeld gaat worden, hopen zij weer snel volledig aan de slag te kunnen.

Sponsorkliks extensie

By | Nieuws

Geacht lid van AGE-GGK,

Zoals bekend zitten we momenteel in een gedeeltelijke lockdown met als gevolg (wederom) minder inkomsten voor AGE-GGK. 

Om toch in deze uitzonderlijke tijden onze vereniging financieel te helpen vragen wij je om de SponsorKliks Chrome browser-extensie te installeren. Deze zorgt er voor dat je SponsorKliks niet gauw meer vergeet. Hierdoor ontvangt AGE-GGK meer inkomsten en die kunnen we momenteel erg goed gebruiken.

Met Black Friday, Sinterklaas en Kerst voor de boeg, kunnen de SponsorKliksopbrengsten gigantisch oplopen. Het installeren van de browser-extensie duurt nog geen minuut. In deze korte video zie je hoe je dat moet doen en wil je het gelijk downloaden klik dan hier.

Alvast bedankt voor je hulp en steun!

Met vriendelijke groet,

Bestuur van AGE-GGK

Korte update AGE-GGK

By | Nieuws

Beste AGE-GGK er,

Een korte update over de gang van zaken binnen onze vereniging.

Normaal gesproken heerst er in deze periode een grote bedrijvigheid op ons complex, maar door de maatregelen die de regering genomen heeft, kan er nog steeds niet worden gevoetbald. Onze jeugd mag gelukkig gewoon trainen en onderling voetballen, voor de senioren is er aangepast trainen mogelijk, maar er mag geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en kantine.

Hierdoor zijn de inkomsten voor onze vereniging momenteel nihil.
Echter onze maandelijkse financiële verplichtingen gaan gewoon door, en om deze te kunnen blijven voldoen, verzoeken wij degene die zijn contributie nog niet betaald heeft of een regeling heeft getroffen, dringend om aan je financiële verplichting te voldoen of contact op te nemen met de penningmeester. Volg onderstaande link.

https://www.ageggk.nl/contributie

Laten we met zijn alle proberen onze club door deze moeilijke perioden heen te loodsen.

Zoals het er nu voorstaat zullen helaas de algemene Ledenvergadering en de nieuwjaarsreceptie niet door kunnen gaan..

Als er wijzigingen zullen plaatsvinden houden wij u natuurlijk op de hoogte, want zoals het er nu voorstaat is er grote kans dat half januari de competitie weer zal beginnen.

Verder hopen wij u gezond en wel weer spoedig op ons complex te begroeten.

We wensen onze leden en familie prettige feestdagen en een gezond 2021!

Met sportieve groet,
Bestuur AGE-GGK

Tweede elftal trainer

By | Nieuws

AGE-GGK zoekt voor aankomend seizoen een trainer voor haar tweede elftal. De trainer krijgt de volledige verantwoordelijkheid voor het coachen en begeleiden van de wedstrijden van het tweede elftal.

Het 2e elftal komt uit in de reserve vierde klasse en moet ervaring hebben met het coachen gemixte groep. Het tweede elftal is een volwaardig onderdeel van de selectie en traint op dinsdag en donderdag.

Het 2e elftal komt uit in de reserve vierde klasse en moet ervaring hebben met het coachen gemixte groep. Het tweede elftal is een volwaardig onderdeel van de selectie en traint op dinsdag en donderdag.

Interesse? Mail dan naar janvanijperen@gmail.com

Rommelmarkt

By | Nieuws

Zondag 6 september 2020 Rommelmarkt 📚🎷🧸👗 in de kantine van vv AGE-GGK van 12.00 tot 17.00 uur.

Entree €1,00 per persoon (baby’s uitgesloten van betaling)

De ingang van onze kantine is bij de achterste trap op het complex.

Onze gezellige kantine is natuurlijk ook geopend voor een hapje 🥪🍟en een drankje ☕🍻🍷

Voetbalmeisjes

By | Nieuws

AGE-GGK zoekt voetbalmeisjes t/m 10 jaar ⚽️

Zo leuk … 🤩 wij hebben voor het nieuwe seizoen al heel veel meisjes die bij ons komen voetballen maar zou het niet heel cool zijn om met deze meiden een eigen team te maken 💪

Dus is onze vereniging op zoek naar stoere meiden t/m 10 jaar die willen voetballen🙆‍♀️⚽️

Onze contributie is inclusief tenue en wasgeld je hoeft alleen nog maar je voetbalschoenen mee te nemen 😉

Voor meer info of aanmelden kan je terecht bij Raymond van Zanten

06-29018471 of deanray1967@gmail.com

Beste AGE-GGK-ers,

By | Nieuws

Het is zomer in Nederland in coronatijd waarin weer iets meer mag dan een paar maanden geleden. En dat betekent ook voor onze voetbalclub rare tijden. Normaal is het nu zomerstop en doodstil op de club. Hooguit zijn vrijwilligers bezig met klussen op het complex maar voor de rest heerst er een weldadige rust. Hoe anders is het nu! Een hoop van ons blijken het voetbal erg gemist te hebben en grijpen iedere gelegenheid aan om lekker even te ballen. Als is het maar om de coronakilo’s weer kwijt te raken. Bijna iedere avond wordt er weer getraind op de (kunstgras)velden op ons complex. En met de nodige aanpassingen is zelfs de kantine weer open en kunnen we ook weer een drankje nuttigen na de inspanningen. Mocht je nog niet geweest zijn, voel je vrij je aan te sluiten op 1 van de trainingsavonden. In een paar weken hebben we dan toch even, voor de meesten, een superkorte zomerstop maar daarna gaan we weer vrolijk verder. Want dat is het goede nieuws in deze tijden : We kunnen en mogen gewoon, zoals het er nu naar uitziet, starten met onze competitie op 1 september. In de coronatijd is er behalve allerlei bijzondere activiteit ook weer het gewone werk gedaan wat in de zomerstop moet gebeuren. Er zijn inventarisaties van de teams gemaakt, tenues geregeld , inschrijvingen gedaan, enzovoort enzoverder. Onze herenselectie is versterkt met allemaal oude bekenden en wordt nu een mooie mix tussen jong en oud. En dus kunnen we weer goed van start in het nieuwe seizoen!

Dat betekent ook dat binnenkort de contributiefactuur er weer aankomt. Jullie zullen begrijpen dat het voor onze club ook op dit gebied zware tijden zijn geweest. Onze belangrijkste inkomstenbron is de kantine en die heeft maanden stil gelegen. Ook hoogtepunten als het Bierkrattentournooi en het 100-jarig bestaan zijn helaas niet door gegaan. Gelukkig is een bijdrage van de overheid en hebben verschillende mensen met een clubhart afgezien van hun ( bescheiden) vergoeding. Dit heeft allemaal geholpen maar feit blijft dat het op financieel gebied niet best was de afgelopen tijd. We hopen en rekenen erop dat jullie de club helpen en de contributie overmaken voor de deadline van 1 september. Mocht dat niet lukken wacht dan niet te lang en neem contact op met 1 van onze penningmeesters.

Tot slot iets wat zich geruisloos heeft voltrokken. Per 1 Juli is het oude bestuur bijna in zijn geheel afgetreden. Wim van Vliet, Sander Garcia, Peter Dekkers , Bart Oole en ik zijn niet meer in functie of hebben een andere functie gekregen. We zijn erg blij dat er een nieuwe ploeg is opgestaan die we natuurlijk als het kan nog ondersteunen zolang dat nodig is. We wensen de nieuwe voorzitter Jan van Yperen en de rest van het bestuur uiteraard veel succes en plezier!

En dus, voor het laatst van mijn hand, namens het oude en nieuwe bestuur ,

Met sportieve groet ,

Richard de Witte , oud voorzitter

Nw selectiespelers

By | Nieuws
AGE-GGK is zeer verheugd dat Maurice Hage en Marco Maus weer terugkomen bij hun oude club, dit samen met nog een 10-tal nieuwe spelers voor de selectie: Mourad Boukari (GLZ/Delfshaven), Angelmar Clement (jeugd), Rennick en Robertico Martina (PKC), Stefano Stasinopoulos (VOB), Mario v Wingerden (AGE-GGK), David Azancoth (HOV/DJSCR), Ebutekir Arslan (GLZ Delfshaven), Johnny Baggerman(jeugd), Yong Hui Hu (VOB)

100 Jaar bestaan

By | Nieuws

Helaas hebben wij van het 100 jarig Jubileum besloten om de festiviteiten van 6 juni voor onbepaalde tijd uit te stellen!

Wij vinden het heel jammer maar de gezondheid van iedereen gaat voor.Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Iedereen veel sterkte in deze periode

Kampioenen

By | Nieuws

Kampioenen 

Gisteren een leuke afsluiting voor de winterstop, niet 1 maar 2 teams zijn kampioen geworden in hun poule en dat hebben ze gevierd ook.

Gefeliciteerd

Gastvrouw/Gastheer

By | Nieuws

AGE-GGK zoekt gastvrouw/gastheer. De selectie elftallen van AGE-GGK zorgen ervoor dat er meer KNVB scheidsrechters, bestuursleden en teambegeleiding van de uitspelende verenigingen op ons complex zijn weg probeert te vinden naar kleedkamers, bestuurskamers en de velden. Om deze mensen te ontvangen, te begeleiden, van een drankje te voorzien of wat uitleg te geven over de gang van zaken op onze vereniging zoeken wij:

Een aantal gastheren/gastvrouwen die in toerbeurt op de zaterdagmiddag (als er een selectie elftal speelt) aanwezig willen zijn en als eerste aanspreekpunt van onze vereniging willen fungeren. De taken neem niet veel tijd in beslag zodat er uiteraard genoeg tijd en ruimte is voor het kijken van de voetbalwedstrijden.

We zijn opzoek naar een 4 tal mensen zodat je hoogstens eens per 1-2 maanden aan de beurt bent.

Opgeven kan bij Bart Oole (bartoole@hotmail.com) of Xandra van IJperen (xvanijperen@gmail.com).

Aanvang seizoen 2019-2020

By | Nieuws

Beste AGE-GGK-er,

Het is weer zover. De vakanties zijn voorbij, de scholen beginnen weer en de bal gaat weer rollen. Zo ook bij onze club AGE-GGK.
Terwijl de meesten van ons een tijdje weg zijn geweest van de club hebben de vrijwilligers er alles aan gedaan om de club weer gereed te maken voor weer een leuk seizoen.
De kantine is weer op en top schoon gemaakt, op het terras zijn nieuwe banken neergezet en de grasvelden zijn weer als nieuw.
Ook op het veld is er het nodige veranderd. Er is, na een onderbreking van een jaar, weer met een nieuw standaard herenelftal op zaterdag begonnen o.l.v. Mauri Cabeza.
We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe ons vlaggenschip het dit jaar gaat doen in een competitie met veel clubs uit de buurt.
Wil je het herenteam al in actie zien, dat kan! Op onze website vind je alle oefenwedstrijden en het bekerprogramma.

Ook is er een nieuw jong elftal op de zaterdag ingeschreven met jongens die nieuw zijn bij onze club. Dit is het 4e geworden en ook hen heten we van harte welkom.
Het dames standaard elftal staat dit jaar o.l.v. een oude nieuwe bekende, Rob van Eekhout. Ook hen wensen we natuurlijk veel succes.
Ook in de zaalcompetitie is AGE-GGK wederom met een flink aantal elftallen vertegenwoordigd.
En niet in de laatste plaats is onze jeugd op zaterdag op onze velden te bewonderen. Ook deze elftallen wensen we natuurlijk veel plezier en succes.
Kortom, niets staat ons in de weg om er weer een leuk seizoen van te maken en we hopen ieder van jullie binnenkort weer te zien voor de eerste trainingen en wedstrijden.
Om onze vereniging draaiende te houden is het nodig dat iedereen tijdig zijn contributie betaald. Als het goed is heeft iedereen over de mail zijn contributiebrief ontvangen.
De uiterste betaaldatum is 1 september. Mocht u hem nog niet hebben ontvangen wacht dan niet te lang en neem voor 1 september contact op met penningmeesterage@telfort.nl.

Met sportieve groet en tot binnenkort,

Namens het bestuur
Richard de Witte

AGE-GGK keert terug in standaardvoetbal

By | Nieuws

AGE-GGK keert terug in standaardvoetbal; Cabeza nieuwe trainer

Na één jaar van afwezigheid wordt met ingang van het seizoen 2019-2020 het selectie voetbal bij AGE-GGK opnieuw op de kaart gezet. Met de handtekening van oud-prof Mauri Cabeza is er een stabiele basis gecreëerd om komend jaar in de 4e klasse hoge ogen te gooien bij de terugkeer op de zaterdagmiddag.

De afgelopen maanden is binnen en buiten het sportcomplex al genoeg gespeculeerd aangaande de nieuw op te zetten herenselectie. Mauri Cabeza is vanaf het begin hierbij betrokken geweest en zo staat AGE-GGK als voetbalclub aan de vooravond van een nieuw en uitdagend project.

Voor zowel oud leden, komende uit de oud zondag- en zaterdagselecties evenals nieuwe aanwas zijn de noodzakelijke middelen beschikbaar. Op deze manier wordt, samen met een volwaardige staf, een fundering gelegd voor een sportief en mooi seizoen.

Aan de hand van Mauri Cabeza zal een mix van jonge en ervaren voetballers attractief en verzorgd voetbal gaan spelen. Hierbij zal de ervaring van Mauri Cabeza in de begeleiding van zowel vooraanstaande jeugdelftallen, als van selectieteams in de regio, zeer zeker zijn vruchten afwerpen. Mauri Cabaza heeft als speler op hoog niveau gevoetbald. Tijdens zijn profcarrière voetbalde hij bij HFC Haarlem en FC Utrecht, tevens was Cabeza actief bij hoofdklassers HFC Hilversum, AFC , Kozakken Boys, Elinkwijk en ARC. Na zijn actieve loopbaan rolde hij automatisch het trainersvak in, waarbij vooraanstaande clubs uit de regio ( CVV Zwervers, RVVH en Elinkwijk) in verschillende rollen van zijn diensten gebruik hebben gemaakt.

Rondom Mauri Cabeza wordt op dit moment de verdere staf geformeerd. Als assistent trainer zal Melvin Luiten zijn opwachting maken, die op dit moment reeds trainer is van AGE-GGK, JO-19.

hoofdtrainers Vrouwen

By | Nieuws

Nieuwe hoofdtrainers voor ST AGE-GGK/Zestienhoven VR1

Enige tijd terug kondigde de oefenmeester van AGE-GGK/Zestienhoven, Ferrie van Heusden, aan te stoppen met het trainen van zijn dames. Na jarenlang trouwe dienst als trainer, besluit Ferrie meer tijd door te willen brengen met zijn familie. Zeker begrijpelijk! Dus de zoektocht naar een nieuwe trainer begon.

Hiervoor was een vacature uitgezet, waar enkele trainers op gereageerd hebben en proeftrainingen aan de dames hebben gegeven. Ergens was er ook de wens om intern te zoeken naar een geschikte opvolger. En deze trainer is gevonden. Of liever gezegd, trainers. Rob van Eekhout en Amit Somai zullen met ingang van seizoen 2019-2020 het hoofdtrainerschap op zich nemen.

Deze 2 meer dan kundige trainers zijn bekend met de speelsters en daarmee ook met de kwaliteiten van de dames. Aan de andere kant zijn de speelsters bekend met de normen en waarden van de trainers en weten zij zo ook waar ze aan toe zijn. Rob van Eekhout is momenteel de coach van VR2 en Amit Somai is trainer van VR1. Een vertrouwelijk gezicht voor de groep maakt voor iedereen toch wel een stukje makkelijker. Verder zal de staf van de selectie nog verder worden aangevuld en worden hier de nodige vorderingen in gemaakt. In ieder geval zijn wij heel erg tevreden met de nieuwe trainers!

Ferrie van Heusden

By | Nieuws

Ferrie van Heusden ”verlaat” het schip als trainer.

De afgelopen 10 jaar heeft de voetbalvereniging AGE-GGK met veel plezier mogen genieten en toekijken van de trainers/coaching skills van Ferrie van Heusden. Ferrie is bij velen bekend als een vrolijke en goede (zaken)man met veel doorzettingsvermogen, maar daar blijft het niet bij. Ferrie is ook een gezellige, vriendelijke en super gemotiveerde man, die met veel plezier en liefde zich inzet voor de club, de spelers, supporters en samenwerkingen die hierin ontstaan.

Hij begon bij het (toen nog) F1 team bij de jongens. Hier werd hij meteen kampioen. Daarna 2 jaar de E jeugd getraind, waarbij hij hier ook samen met het team kampioen is geworden. Hierna is hij verder gegaan bij de meiden. Er ontstond een goede klik tussen Ferrie en de meiden en dat heeft ervoor gezorgd dat hij hen 7 jaar later nog steeds traint, wat hem nu inmiddels de hoofdtrainer van AGE-GGK Zestienhoven VR1 maakt.

Zoals u ziet is er vorig jaar een voorstel gedaan om de dames afdeling samen te voegen met die van ‘de buren’ rcsv Zestienhoven. Ferrie reageerde hier enthousiast op en heeft met beide handen de kans gegrepen om wat moois van deze samenwerking te maken. Inmiddels is dit een enorm succes, zijn er 3 vrouwen teams en is er een goede samenwerking met beide clubs. Ferrie is hierin een enorm belangrijke schakel geweest, die met al zijn enthousiasme en motivatie altijd weer alles aan het regelen was. Het is dan ook lang niet genoeg als we zeggen dat hij alleen een uitstekende trainer was. Maar, dat was hij onder anderen wel!

De meiden/dames die Fer heeft getraind, zijn een geweldige ervaring rijker. Met de goede en minder goede wedstrijden die gespeeld zijn, dames die door de jaren heen enorm gegroeid zijn, bikkelharde maar hele leuke trainingen elke week, de speeches in de kleedkamer tijdens de rust, de feesten op de club, de voetbalkampen en nog een heleboel andere dingen, zijn er mooie herinneringen gemaakt. Iedereen die Ferrie als trainer van dichtbij heeft meegemaakt, kent de motto; één team, één taak, één missie! De sfeer die hierbij ontstond en het voetbal wat hij gecreëerd heeft, zal niet snel ergens anders te vinden zijn.

Aan het einde van dit seizoen is het helaas tijd om afscheid te nemen van Ferrie als trainer. Hij heeft na veel mooie jaren, het besluit genomen om er een punt achter te zetten en iedereen voortaan vanachter het hek aan te moedigen. Wij waarderen alles wat hij gedaan heeft voor de voetballers, de club en de supporters en willen hen graag enorm bedanken voor alle jaren dat hij zoveel moois in het voetbal heeft gestoken!

Ferrie, geniet nog van je laatste seizoen als trainer bij de dames van AGE-GGK Zestienhoven VR1 en namens Iedereen, bedankt voor alles!