AGE-GGK keert terug in standaardvoetbal

By | Nieuws

AGE-GGK keert terug in standaardvoetbal; Cabeza nieuwe trainer

Na één jaar van afwezigheid wordt met ingang van het seizoen 2019-2020 het selectie voetbal bij AGE-GGK opnieuw op de kaart gezet. Met de handtekening van oud-prof Mauri Cabeza is er een stabiele basis gecreëerd om komend jaar in de 4e klasse hoge ogen te gooien bij de terugkeer op de zaterdagmiddag.

De afgelopen maanden is binnen en buiten het sportcomplex al genoeg gespeculeerd aangaande de nieuw op te zetten herenselectie. Mauri Cabeza is vanaf het begin hierbij betrokken geweest en zo staat AGE-GGK als voetbalclub aan de vooravond van een nieuw en uitdagend project.

Voor zowel oud leden, komende uit de oud zondag- en zaterdagselecties evenals nieuwe aanwas zijn de noodzakelijke middelen beschikbaar. Op deze manier wordt, samen met een volwaardige staf, een fundering gelegd voor een sportief en mooi seizoen.

Aan de hand van Mauri Cabeza zal een mix van jonge en ervaren voetballers attractief en verzorgd voetbal gaan spelen. Hierbij zal de ervaring van Mauri Cabeza in de begeleiding van zowel vooraanstaande jeugdelftallen, als van selectieteams in de regio, zeer zeker zijn vruchten afwerpen. Mauri Cabaza heeft als speler op hoog niveau gevoetbald. Tijdens zijn profcarrière voetbalde hij bij HFC Haarlem en FC Utrecht, tevens was Cabeza actief bij hoofdklassers HFC Hilversum, AFC , Kozakken Boys, Elinkwijk en ARC. Na zijn actieve loopbaan rolde hij automatisch het trainersvak in, waarbij vooraanstaande clubs uit de regio ( CVV Zwervers, RVVH en Elinkwijk) in verschillende rollen van zijn diensten gebruik hebben gemaakt.

Rondom Mauri Cabeza wordt op dit moment de verdere staf geformeerd. Als assistent trainer zal Melvin Luiten zijn opwachting maken, die op dit moment reeds trainer is van AGE-GGK, JO-19.

hoofdtrainers Vrouwen

By | Nieuws

Nieuwe hoofdtrainers voor ST AGE-GGK/Zestienhoven VR1

Enige tijd terug kondigde de oefenmeester van AGE-GGK/Zestienhoven, Ferrie van Heusden, aan te stoppen met het trainen van zijn dames. Na jarenlang trouwe dienst als trainer, besluit Ferrie meer tijd door te willen brengen met zijn familie. Zeker begrijpelijk! Dus de zoektocht naar een nieuwe trainer begon.

Hiervoor was een vacature uitgezet, waar enkele trainers op gereageerd hebben en proeftrainingen aan de dames hebben gegeven. Ergens was er ook de wens om intern te zoeken naar een geschikte opvolger. En deze trainer is gevonden. Of liever gezegd, trainers. Rob van Eekhout en Amit Somai zullen met ingang van seizoen 2019-2020 het hoofdtrainerschap op zich nemen.

Deze 2 meer dan kundige trainers zijn bekend met de speelsters en daarmee ook met de kwaliteiten van de dames. Aan de andere kant zijn de speelsters bekend met de normen en waarden van de trainers en weten zij zo ook waar ze aan toe zijn. Rob van Eekhout is momenteel de coach van VR2 en Amit Somai is trainer van VR1. Een vertrouwelijk gezicht voor de groep maakt voor iedereen toch wel een stukje makkelijker. Verder zal de staf van de selectie nog verder worden aangevuld en worden hier de nodige vorderingen in gemaakt. In ieder geval zijn wij heel erg tevreden met de nieuwe trainers!

Ferrie van Heusden

By | Nieuws

Ferrie van Heusden ”verlaat” het schip als trainer.

De afgelopen 10 jaar heeft de voetbalvereniging AGE-GGK met veel plezier mogen genieten en toekijken van de trainers/coaching skills van Ferrie van Heusden. Ferrie is bij velen bekend als een vrolijke en goede (zaken)man met veel doorzettingsvermogen, maar daar blijft het niet bij. Ferrie is ook een gezellige, vriendelijke en super gemotiveerde man, die met veel plezier en liefde zich inzet voor de club, de spelers, supporters en samenwerkingen die hierin ontstaan.

Hij begon bij het (toen nog) F1 team bij de jongens. Hier werd hij meteen kampioen. Daarna 2 jaar de E jeugd getraind, waarbij hij hier ook samen met het team kampioen is geworden. Hierna is hij verder gegaan bij de meiden. Er ontstond een goede klik tussen Ferrie en de meiden en dat heeft ervoor gezorgd dat hij hen 7 jaar later nog steeds traint, wat hem nu inmiddels de hoofdtrainer van AGE-GGK Zestienhoven VR1 maakt.

Zoals u ziet is er vorig jaar een voorstel gedaan om de dames afdeling samen te voegen met die van ‘de buren’ rcsv Zestienhoven. Ferrie reageerde hier enthousiast op en heeft met beide handen de kans gegrepen om wat moois van deze samenwerking te maken. Inmiddels is dit een enorm succes, zijn er 3 vrouwen teams en is er een goede samenwerking met beide clubs. Ferrie is hierin een enorm belangrijke schakel geweest, die met al zijn enthousiasme en motivatie altijd weer alles aan het regelen was. Het is dan ook lang niet genoeg als we zeggen dat hij alleen een uitstekende trainer was. Maar, dat was hij onder anderen wel!

De meiden/dames die Fer heeft getraind, zijn een geweldige ervaring rijker. Met de goede en minder goede wedstrijden die gespeeld zijn, dames die door de jaren heen enorm gegroeid zijn, bikkelharde maar hele leuke trainingen elke week, de speeches in de kleedkamer tijdens de rust, de feesten op de club, de voetbalkampen en nog een heleboel andere dingen, zijn er mooie herinneringen gemaakt. Iedereen die Ferrie als trainer van dichtbij heeft meegemaakt, kent de motto; één team, één taak, één missie! De sfeer die hierbij ontstond en het voetbal wat hij gecreëerd heeft, zal niet snel ergens anders te vinden zijn.

Aan het einde van dit seizoen is het helaas tijd om afscheid te nemen van Ferrie als trainer. Hij heeft na veel mooie jaren, het besluit genomen om er een punt achter te zetten en iedereen voortaan vanachter het hek aan te moedigen. Wij waarderen alles wat hij gedaan heeft voor de voetballers, de club en de supporters en willen hen graag enorm bedanken voor alle jaren dat hij zoveel moois in het voetbal heeft gestoken!

Ferrie, geniet nog van je laatste seizoen als trainer bij de dames van AGE-GGK Zestienhoven VR1 en namens Iedereen, bedankt voor alles!

Trainingskamp JO19

By | Nieuws

Afgelopen weekend is de JO<19 op trainingskamp geweest naar kamphuis “de Boomstronk” in Otterlo.
De jongens met hun trainers hebben het ontzettend leuk gehad en willen hierbij iedereen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt.
Onze sponsor Autocentrum Beelen voor het busje en ouders en andere betrokkenen die heen en weer hebben gereden en voor hun donaties.

AGE-GGK zoekt Selectiespelers

By | Nieuws

AGE-GGK ZOEKT SELECTIESPELERS!!

Onze kleine, maar gezellige vereniging uit Rotterdam-Noord heeft momenteel geen standaard herenselectie en dat kan toch niet in het hedendaagse voetbal. De technische commissie wil selectievoetbal bij de heren graag nieuw leven inblazen.

Wij zijn dan ook op zoek naar oude/nieuwe spelers die vanaf seizoen 2019-2020 graag (weer) voor AGE-GGK willen spelen in de selectie, samen met jeugdige talenten die op ons mooie complex te vinden zijn.

De wedstrijden zullen gespeeld worden op zaterdag en na de wedstrijd is er altijd tijd en ruimte voor gezelligheid in onze kantine.

Lijkt het je wat om (weer) de clubkleuren te verdedigen van AGE-GGK? Of ben je gewoon nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet om contact op te nemen via Facebook of met de volgende personen:

Rob van Eekhout (06 – 14 65 99 21)
Willem de Haan (06 – 55 12 14 94)
Melvin Luiten (06 – 81 33 99 21)

Kerst Klaverjassen

By | Nieuws

Kerst Klaverjassen, vrijdag 21 december vanaf 20.00 uur.
Er zijn andere kaartspellen ook mogelijk.
Inschrijven via lijst op het prikbord in AGE-GGK kantine.

Christmas Party

By | Nieuws

WHITE CRAZY CHRISTMAS PARTY

Zaterdag 15 december 2018 van 20.00 tot 01.00 uur

Ook dit jaar weer een gezellig kerstfeest om het jaar af te sluiten met een hapje, drankje en muziek

€ 5,- p.p. inclusief welkomstdrankje max. 1 introducé en voor 18+

Kaartjes op de avond aan de deur zijn € 7,50!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Raymond, Niels, Xandra en Nancy

Dresscode = White & Silver (niet verplicht natuurlijk maar weel heel leuk)

Scheidsrechtercursus

By | Nieuws

Beste scheidsrechtercoördinator en/of wedstrijdsecretaris,

Bij de voetbalvereniging BVV Barendrecht gaat binnenkort een cursus verenigingsscheidsrechter van start. Vanuit de vereniging is aangegeven dat er nog plaatsen vrij zijn om deel te nemen aan deze cursus.

Pak die kans als je nog iemand in je vereniging hebt die graag een arbitrage opleiding wil gaan volgen vanaf 14 jaar. In onderstaande link vind je extra uitleg over de cursus:

https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter

 

Voor extra info en aanmelding, zie link hieronder, kun je altijd contact opnemen met Nicole Jacet; nicole.jacet@knvb.nl:

 

https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=13266327

Sinterklaas Voetbaltoernooi

By | Nieuws

Woensdag 28 november Sinterklaas Voetbaltoernooi vanaf 16.00 uur.
Inschrijfformulier is te verkrijgen en/of in te leveren aan de bar. Inleveren uiterlijk 24 november.

Om 18.00 uur komt sinterklaas in de kantine van AGE-GGK.

leeftijd van 5 tot 9 jaar

Zijn er nog ouders/begeleiders die John die middag willen helpen, meld je dan aan bij hem. tel. 06-49606786

Jeugdkamp AGE-GGK

By | Nieuws
Inschrijfformulieren voor het Jeugdkamp 2019 zijn vanaf 1 november 2018 op te halen in de kantine!

Meer informatie is te vinden op het Jeugdkamp affiche/poster

Vrouwen 1 – Hazelswoudse Boys

By | Nieuws
Verslag AGEGGK16hoven vrouwen 1- Hazerswoudseboys

De week erop lekker en goed getraind, in de voorbespreking duidelijk gemaakt dat we als elftal ontzettende sterk kunnen zijn ( en met elftal bedoel ik dus ook de zeer belangrijke bank)
Wij staan derde en Hazerswoudse boys vierde, ons doelsaldo +1 en van de bezoekers 0.
Als je deze pot wint dan blijf je meedraaien, als je verliest kan je zomaar negende staan en moet je in de achtervolging.
Aan de hand van de uitslagen van de bezoekers moest het een spannende pot worden..
Voor neutrale bezoeker is dat helaas nooit het geval geweest, voor ons natuurlijk heerlijk .
Met een heerlijk warm zonnetje een zeer lekkere en goede warming up , het elftal straalde iets uit, met een zeer aanvallend middenveld aan de start, een bewust gekozen risico ..
En dat liep goed af, vanaf moment aftrap waren wij beter, voor rust vielen de 1 en 2-0 voor ons..
Met Helaas een klein smetje met het uitvallen van Rachel met een aardige EI op haar enkel, nu maar hopen dat dit meevalt..
Dan zie je hoe ontzettend belangrijk een goede bank is, Rowena die perfect inviel en Julia voor Naomi ( die zich niet lekker voelde ) sta je gewoon ook de 2e helft goed en gaan we door.
Door een misverstand komen de Boys op 3-1.. maar verder waren zij eigenlijk niet gevaarlijk ( wij maakte het ons zelf weer eens moeilijk met onoplettendheid )
Echter vandaag zonder wie dan ook tekort te doen was onze as vandaag in sublieme vorm, met Rianne- Simone en Mila stond er een as die elkaar goed aanvoelde , allemaal voetbalsters puur sang.. en dat was genieten, driehoekjes – 1:2 tweetjes – steekpasses de een nog mooier dan de ander…
Uiteindelijk met een klink klare 5-1 overwinning blijf je bovenin meedraaien.. .. en laten we zien waar onze dames toe in staat zijn…
Ons schip heeft gister een tandje bijgeschakeld en wat harder gaan varen …
na de wedstrijd nog dankzij onze Rob van Eekhout een super gezellige “ after party” met Live muziek …dank Rob👍.

Volgende week Op bezoek naar Maasdijk, ben benieuwd hoe die “dijk” ons schip denkt te gaan tegenhouden….

Fer

Vrouwen 1 – Scheveningen

By | Nieuws
Verslag Scheveningen – AGEGGK16hoven vrouwen 1

Na de eerste overwinning tegen Velo mochten we het de 2e wedstrijd opnemen tegen het fysiek sterke Scheveningen.
Duidelijk vtv aangegeven dat we gewoon ons ding moeten doen en de bal het werk laten doen…
De eerste tien minuten deden we dat ook zeer goed, met een kans voor open doel schieten we de bal voorlangs, daarna nog enkele kansen op een voorsprong.
Je denkt dan dit kan en moet een grote uitslag worden..
Alleen wat je denkt is helaas niet altijd datgene wat er werkelijk gebeurt..
Door 2 persoonlijke fouten kom je 2-0 achter…en dan denk je ..huh🙄, wat heb ik gemist ???
Gelukkig pakte we de draad weer op en kwamen we snel op gelijke hoogte.
Alleen met een scrimmage voor de goal maken de kustbewoners dan toch weer de 3-2..
De 2e helft vol druk van onze kant met enkele mogelijkheden..
Want echt uitgespeelde kansen waren er niet .. een doelpunt was verdient geweest maar helaas zat die er niet in.

Ons schip is vlak bij de haven even stil komen te liggen, onnodig puntverlies…

Fer

VoetbalTrivia

By | Nieuws

VoetbalTrivia (Jeugdactiviteit)
Vrijdag, 2 november om 19:00

Test je voetbalkennis in een leuke quiz. Voor de jeugd van 10 tot 18 jaar.
Gratis inschrijving, wel even opgeven bij de bar!!
Er wordt gespeeld in teams tot max 4 personen. Dus je kan je ook als team opgeven. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes zijn natuurlijk ook welkom.
Leuke prijzen te winnen.

Mossel, Bier & Karaoke Avond

By | Nieuws

Zaterdag 20 oktober 2018 van 18:30 – 01:00

Gezellig avondje met heerlijke mosselen, drankje en muziek
Bijdrage € 7,50 p.p. inclusief welkomsdrankje

Inschrijving verplicht dit i.v.m. het inkopen van de mosselen, dit kan je doen bij de bar voor 13 oktober 2018!!
Voor de niet-liefhebbers is er saté, je keuze kan je opgeven bij inschrijving.Graag vooraf betalen.
Inclusief Afterparty met Karaoke