Onze Kim

By | Nieuws

Onze Kim naar Feyenoord …Trots ♥️ op onze oud speelster Kim Hendriks, zij gaat komend seizoen voor Feyenoord spelen ⚽️⚽️Ze begon bij AGE-GGK in de jeugd en is opgeleid door onze geweldige trainers Melvin Luiten, Leo Rosa en Ferry van Heusen. Wij wensen Kim natuurlijk heel veel voetbal succes 🏆

Gestart met voorbereidingen

By | Nieuws
Via de afbeelding naar voetbal.nl
 
 
KNVB: ‘Gestart met voorbereidingen RegioCup voor jeugd; speeldagen bekend’
Maandenlang was het niet mogelijk; het spelen van wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. En dat is natuurlijk waar je als voetballer het meeste plezier aan beleeft! Om die reden worden de voorbereidingen voor het spelen van de KNVB Regiocup gestart voor de jeugd op de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni.
Dit betekent dat de KNVB, op basis van de poule-indelingen die al eerder gepubliceerd zijn, nu het wedstrijdprogramma opbouwen. De bond streeft ernaar het programma op maandag 31 mei aan het einde van de dag te publiceren op Voetbal.nl.
SAMENSTELLING
De samenstelling van teams mag gedurende de Regiocup wisselen. Enige vereiste is dat spelers dit seizoen ingeschreven staan als lid van jouw vereniging én dat ze uitkomen in de juiste leeftijdscategorie. Mocht er op één van de speeldagen geen wedstrijd gepland staan voor één van de ingeschreven teams van jouw vereniging, staat het iedereen natuurlijk vrij in onderling overleg een oefenwedstrijd te organiseren.
Als hulpmiddel hiervoor kun je de ‘lijst vrije teams’ in Sportlink Club gebruiken. De komende week worden de details uitgewerkt als het gaat om de precieze wedstrijdorganisatie, waaronder het aanstellen van scheidsrechters. Zodra hier meer duidelijk over is, informeren we jullie.

AGE-GGK zoekt een verzorger

By | Nieuws

AGE-GGK uit Rotterdam, spelend in de 4e klasse West II van het zaterdagvoetbal is voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een verzorger voor de herenselectie. Als verzorger van de selectie maak je deel uit van de staf en werk je nauw samen met de trainers

Als verzorger heb je het volgende takenpakket:

Op de dinsdag- en donderdagvond verzorgen van de spelers tijden de trainingen.
Verzorgen van de spelers tijdens de wedstrijden
Tapen en masseren van de spelers
Begeleiden van de geblesseerde spelers bij de hersteltrainingen
Inkopen en zorgdragen van het verzorgingsmateriaal
De verzorger die wij zoeken:

Heeft affiniteit met de voetbalsport
Is flexibel inzetbaar
Heeft een enthousiaste, betrokken instelling
Is commutatief vaardig
Wij bieden:

Uitmaken van een enthousiaste spelersgroep en staf
Een aparte en uitgeruste verzorgingskamer
Vergoeding voor de werkzaamheden
Interesse in deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur dan een mailtje aan de voorzitter van AGE-GGK: janvanijperen@gmail.com

Nw Club op complex bij AGE-GGK

By | Nieuws

Op Laag Zestienhoven zal komend seizoen een nieuwe club gaan spelen. Een deel van de voormalige jeugd van Leonidas zal daar onder de naam FC Banlieue gaan spelen.

FC Banlieue, dat ondersteuning krijgt van het kledingmerk Clan de Banlieue, stelt honderd leden te hebben. Omdat Leonidas de afscheidende leden niet op haar complex wil heeft AGE/GGK FC Banlieue besloten onderdak te geven. Leonidas zelf is momenteel bezig de vereniging weer vorm te geven en hoopt op termijn weer door te groeien.

Richard Feenstra, Voetbal Rotterdam 11 mei 2021

NONHEBEL (nw sponsor)

By | Nieuws


Bij deze wil ik mezelf graag voorstellen. Ik ben Maartje Nonhebel. Ik woon in Overschie en mijn oudste zoon voetbalt met heel veel plezier bij AGE.

Omdat de club het, net als vele sectoren momenteel, moeilijk heeft vanwege de Lockdown, heb ik hen gevraagd op welke manier sponsoring mogelijk is, om de club een steuntje in de rug te geven.

Aangezien het op mijn notariskantoor, Notariaat Nonhebel in Dordrecht, de afgelopen periode juist heel druk is geweest, had ik wat ruimte over om te sponsoren. Bij mij werken 13 mensen. Het is een allround stadskantoor, wat betekent dat we alle notariële rechtsgebieden behandelen. Mijn specialiteit ligt in het familierecht (samenlevingscontracten, nalatenschappen, (levens)testamenten), maar ook voor de overdracht van je huis of het oprichten van een vereniging, stichting of BV kun je bij mij terecht. En wist je dat Dordrecht eigenlijk vlakbij Overschie ligt?


Wij willen het Notariaat Nonhebel hartelijk bedanken voor de financiële en materiële steun die het mede mogelijk maakt onze doelstellingen te verwezenlijken en te behouden.

Bericht van AGE-GGK

By | Nieuws

Beste voetbalvrienden,

Via deze mail willen we jullie op de hoogte houden , van de stand van zaken bij onze club, 2 persconferentie verder weten we zeker dat er in het seizoen 2020-2021 in competitie verband niet meer gevoetbald zal worden , gelukkig is het door enige versoepeling wel weer mogelijk voor meer mensen om te trainen en onderling te voetballen ,helaas blijven de kantine en kleedkamers gesloten.

De werkzaamheden om de legionella besmetting uit het waterleiding netwerk te krijgen zijn volle gang, ze zijn inmiddels 4 weken bezig en zijn gelukkig op schema, dus als het zo doorgaat is de verwachting dat we eind april eindelijk Legionella vrij zijn.

De financiële situatie:

dankzij diverse subsidie regelingen zijn wij in staat onze club te laten overleven in deze rare tijd, onze club is grotendeels van de kantine. en de contributie inkomsten afhankelijk, helaas zijn er nog steeds leden die nog niets betaald hebben, desondanks hebben wij tot nu toe 70% contributie ontvangen. We doen dan ook een dringend beroep op die leden, als je nog geen afspraken gemaakt hebben met de penningmeester, betaal je contributie of neem contact op met de penningmeester.

Daar we door de omstandigheden geen ALV hebben kunnen houden , zijn we als bestuur voornemens om de leden die de contributie voor het seizoen 2020/2021 voor 100% voldaan hebben , tegemoet te komen door 30% korting te geven op de contributie van het seizoen 2021/2022.

Mocht je bezwaar tegen dit voornemen hebben wil je dat aan de penningmeester kenbaar maken voor 15-4-2021.

Wij hopen dat we u hiermee een verloren seizoen een klein beetje goed te kunnen maken , en hopen dat we weer snel kunnen gaan voetballen .

Met sportieve groet

Het bestuur AGE-GGK

Nachtbraken in Juli

By | Nieuws

Kamperen op het veld.

Nachtbraken. Een eigen tent zou top zijn!

Kom jij ook?

Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021

Inschrijven bij Mary 06 21225187 of bij Melvin 06 81339921,

Kosten 40 euro

Verdere informatie volgt z.s.m.

 

Update situatie van onze club

By | Nieuws

Beste voetbalvrienden,

Hierbij een update over de situatie van onze club
Het seizoen 20/21 gaat voorbij zonder competitie voetbal, na de nieuwe regels, is trainen en onderling voetballen voor leden tot 27 jaar weer toegestaan.

Als bestuur sporen wij de leden die in de doelgroep vallen, en onze jeugd teams , aan om gebruik te maken van ons sportcomplex, ook al is het door de avondklok lastig maar op zaterdag of zondag is het wel mogelijk. Er mogen dan ook onderling oefenwedstrijden gespeeld worden. Hou hierbij wel rekening dat de kantine en kleedkamers dicht zijn.

Wij zijn blij dat er eindelijk per 1 maart wordt begonnen met herstellen van de leidingen ivm de legionella bij onze vereniging.

De club is normaal , naast sponsors , financieel hoofdzakelijk afhankelijk van de kantine omzet en de contributie inkomsten , nu de kantine inkomsten zijn wegevallen, is de contributie inkomsten van levensbelang, helaas zijn er nog steeds leden die nog niets betaald hebben, desondanks hebben wij tot nu toe 70% contributie ontvangen.

Dankzij diverse subsidie regelingen zijn wij in staat onze club te laten overleven in deze rare tijd

Wij als bestuur hebben besloten de leden die de volledige contributie voor het seizoen 2020/2021 hebben voldaan , in het seizoen 2021/2022 een korting te geven.

De hoogte van de korting zullen we zo spoedig mogelijk communiceren

We hopen dat er snel nog meer versoepelingen komen en dat we na de zomer een goede start kunnen gaan geven aan het seizoen 2021/2022, en dat we jullie gauw weer actief bezig kunnen zien op ons complex

Met sportieve groet
Namens het bestuur ,
de voorzitter Jan van IJperen

Trainers AGE-GGK

By | Nieuws

Goed voetbalnieuws ⚽️

Slobodan Dutina en Melvin Luiten nog een jaar bij AGE-GGK!

Het bestuur van AGE-GGK is verheugd dat Slobodan Dutina en Melvin Luiten ook volgend seizoen het trainerschap van de herenselectie  op zich nemen. De zeer ervaren trainer en zijn jonge ambitieuze assistent die zijn TC 3 aan het halen is hebben het helaas korte seizoen toch fijn en tot tevredenheid van de club samengewerkt.

Beide trainers zien nog voldoende perspectief om met deze enthousiaste groep vooruitgang te boeken.

Als bekend is in welke vorm de competitie uitgespeeld gaat worden, hopen zij weer snel volledig aan de slag te kunnen.

Sponsorkliks extensie

By | Nieuws

Geacht lid van AGE-GGK,

Zoals bekend zitten we momenteel in een gedeeltelijke lockdown met als gevolg (wederom) minder inkomsten voor AGE-GGK. 

Om toch in deze uitzonderlijke tijden onze vereniging financieel te helpen vragen wij je om de SponsorKliks Chrome browser-extensie te installeren. Deze zorgt er voor dat je SponsorKliks niet gauw meer vergeet. Hierdoor ontvangt AGE-GGK meer inkomsten en die kunnen we momenteel erg goed gebruiken.

Met Black Friday, Sinterklaas en Kerst voor de boeg, kunnen de SponsorKliksopbrengsten gigantisch oplopen. Het installeren van de browser-extensie duurt nog geen minuut. In deze korte video zie je hoe je dat moet doen en wil je het gelijk downloaden klik dan hier.

Alvast bedankt voor je hulp en steun!

Met vriendelijke groet,

Bestuur van AGE-GGK

Korte update AGE-GGK

By | Nieuws

Beste AGE-GGK er,

Een korte update over de gang van zaken binnen onze vereniging.

Normaal gesproken heerst er in deze periode een grote bedrijvigheid op ons complex, maar door de maatregelen die de regering genomen heeft, kan er nog steeds niet worden gevoetbald. Onze jeugd mag gelukkig gewoon trainen en onderling voetballen, voor de senioren is er aangepast trainen mogelijk, maar er mag geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en kantine.

Hierdoor zijn de inkomsten voor onze vereniging momenteel nihil.
Echter onze maandelijkse financiële verplichtingen gaan gewoon door, en om deze te kunnen blijven voldoen, verzoeken wij degene die zijn contributie nog niet betaald heeft of een regeling heeft getroffen, dringend om aan je financiële verplichting te voldoen of contact op te nemen met de penningmeester. Volg onderstaande link.

https://www.ageggk.nl/contributie

Laten we met zijn alle proberen onze club door deze moeilijke perioden heen te loodsen.

Zoals het er nu voorstaat zullen helaas de algemene Ledenvergadering en de nieuwjaarsreceptie niet door kunnen gaan..

Als er wijzigingen zullen plaatsvinden houden wij u natuurlijk op de hoogte, want zoals het er nu voorstaat is er grote kans dat half januari de competitie weer zal beginnen.

Verder hopen wij u gezond en wel weer spoedig op ons complex te begroeten.

We wensen onze leden en familie prettige feestdagen en een gezond 2021!

Met sportieve groet,
Bestuur AGE-GGK

Tweede elftal trainer

By | Nieuws

AGE-GGK zoekt voor aankomend seizoen een trainer voor haar tweede elftal. De trainer krijgt de volledige verantwoordelijkheid voor het coachen en begeleiden van de wedstrijden van het tweede elftal.

Het 2e elftal komt uit in de reserve vierde klasse en moet ervaring hebben met het coachen gemixte groep. Het tweede elftal is een volwaardig onderdeel van de selectie en traint op dinsdag en donderdag.

Het 2e elftal komt uit in de reserve vierde klasse en moet ervaring hebben met het coachen gemixte groep. Het tweede elftal is een volwaardig onderdeel van de selectie en traint op dinsdag en donderdag.

Interesse? Mail dan naar janvanijperen@gmail.com

Rommelmarkt

By | Nieuws

Zondag 6 september 2020 Rommelmarkt 📚🎷🧸👗 in de kantine van vv AGE-GGK van 12.00 tot 17.00 uur.

Entree €1,00 per persoon (baby’s uitgesloten van betaling)

De ingang van onze kantine is bij de achterste trap op het complex.

Onze gezellige kantine is natuurlijk ook geopend voor een hapje 🥪🍟en een drankje ☕🍻🍷

Voetbalmeisjes

By | Nieuws

AGE-GGK zoekt voetbalmeisjes t/m 10 jaar ⚽️

Zo leuk … 🤩 wij hebben voor het nieuwe seizoen al heel veel meisjes die bij ons komen voetballen maar zou het niet heel cool zijn om met deze meiden een eigen team te maken 💪

Dus is onze vereniging op zoek naar stoere meiden t/m 10 jaar die willen voetballen🙆‍♀️⚽️

Onze contributie is inclusief tenue en wasgeld je hoeft alleen nog maar je voetbalschoenen mee te nemen 😉

Voor meer info of aanmelden kan je terecht bij Raymond van Zanten

06-29018471 of deanray1967@gmail.com

Beste AGE-GGK-ers,

By | Nieuws

Het is zomer in Nederland in coronatijd waarin weer iets meer mag dan een paar maanden geleden. En dat betekent ook voor onze voetbalclub rare tijden. Normaal is het nu zomerstop en doodstil op de club. Hooguit zijn vrijwilligers bezig met klussen op het complex maar voor de rest heerst er een weldadige rust. Hoe anders is het nu! Een hoop van ons blijken het voetbal erg gemist te hebben en grijpen iedere gelegenheid aan om lekker even te ballen. Als is het maar om de coronakilo’s weer kwijt te raken. Bijna iedere avond wordt er weer getraind op de (kunstgras)velden op ons complex. En met de nodige aanpassingen is zelfs de kantine weer open en kunnen we ook weer een drankje nuttigen na de inspanningen. Mocht je nog niet geweest zijn, voel je vrij je aan te sluiten op 1 van de trainingsavonden. In een paar weken hebben we dan toch even, voor de meesten, een superkorte zomerstop maar daarna gaan we weer vrolijk verder. Want dat is het goede nieuws in deze tijden : We kunnen en mogen gewoon, zoals het er nu naar uitziet, starten met onze competitie op 1 september. In de coronatijd is er behalve allerlei bijzondere activiteit ook weer het gewone werk gedaan wat in de zomerstop moet gebeuren. Er zijn inventarisaties van de teams gemaakt, tenues geregeld , inschrijvingen gedaan, enzovoort enzoverder. Onze herenselectie is versterkt met allemaal oude bekenden en wordt nu een mooie mix tussen jong en oud. En dus kunnen we weer goed van start in het nieuwe seizoen!

Dat betekent ook dat binnenkort de contributiefactuur er weer aankomt. Jullie zullen begrijpen dat het voor onze club ook op dit gebied zware tijden zijn geweest. Onze belangrijkste inkomstenbron is de kantine en die heeft maanden stil gelegen. Ook hoogtepunten als het Bierkrattentournooi en het 100-jarig bestaan zijn helaas niet door gegaan. Gelukkig is een bijdrage van de overheid en hebben verschillende mensen met een clubhart afgezien van hun ( bescheiden) vergoeding. Dit heeft allemaal geholpen maar feit blijft dat het op financieel gebied niet best was de afgelopen tijd. We hopen en rekenen erop dat jullie de club helpen en de contributie overmaken voor de deadline van 1 september. Mocht dat niet lukken wacht dan niet te lang en neem contact op met 1 van onze penningmeesters.

Tot slot iets wat zich geruisloos heeft voltrokken. Per 1 Juli is het oude bestuur bijna in zijn geheel afgetreden. Wim van Vliet, Sander Garcia, Peter Dekkers , Bart Oole en ik zijn niet meer in functie of hebben een andere functie gekregen. We zijn erg blij dat er een nieuwe ploeg is opgestaan die we natuurlijk als het kan nog ondersteunen zolang dat nodig is. We wensen de nieuwe voorzitter Jan van Yperen en de rest van het bestuur uiteraard veel succes en plezier!

En dus, voor het laatst van mijn hand, namens het oude en nieuwe bestuur ,

Met sportieve groet ,

Richard de Witte , oud voorzitter

Nw selectiespelers

By | Nieuws
AGE-GGK is zeer verheugd dat Maurice Hage en Marco Maus weer terugkomen bij hun oude club, dit samen met nog een 10-tal nieuwe spelers voor de selectie: Mourad Boukari (GLZ/Delfshaven), Angelmar Clement (jeugd), Rennick en Robertico Martina (PKC), Stefano Stasinopoulos (VOB), Mario v Wingerden (AGE-GGK), David Azancoth (HOV/DJSCR), Ebutekir Arslan (GLZ Delfshaven), Johnny Baggerman(jeugd), Yong Hui Hu (VOB)