Dames Zaterdag

By | Nieuws, Wedstrijdverslagen

AGE-GGK SPEELT STERK EN WINT VAN DIRECTE CONCURRENT.

Na de eerste 2 wedstrijden te hebben gewonnen kwamen de dames van Kethel Spaland op 7 oktober op bezoek. Ondanks deze wedstrijd waren de dames (en staf) al meer bezig met de kraker die de week erop zou gaan plaats vinden, tegen de op dat moment zijnde koploper Excelsior Maasluis.
Voor aanvang tegen Kethel Spaland nog de koploper op doelsaldo, maar eerst geconcentreerd zijn tegen de dames uit Schiedam, belangrijk om het goede gevoel mee te nemen naar 14 oktober.
Het begin was duidelijk dat we beter waren, de eerste 10 -15 minuten speelde Kethel Spaland best leuk mee, maar daarna kwam toch het klasse verschil boven water drijven..
Onze dames speelde zeer soeverein en zeer hongerig naar een … 15-0 winst.
Door deze winst kwamen we ook die dag nog eens als koploper in de competitie te staan, het doelsaldo was nu beter dan de equipe uit Maasluis.
Groot compliment naar de ploeg, hongerig en gretig tot het einde (waarbij het einde in de tweede helft pas na een uur kwam, de scheids had waarschijnlijk verkeerde batterijen in zijn horloge gedaan…)

De week erop goed en fel getraind, want we wisten dat de ploeg uit Maasluis wel een ploeg zou zijn die voetballend goed moest zijn, zij hadden een doelsaldo van + 31 en wij van +36 .
In de voorbespreking zag je al wat geconcentreerde maar zeker ook overtuigende en zelfverzekerde koppies. Ook direct aangegeven dat wij als team (al meer dan een jaar) niet verloren hebben en juist als team zo sterk zijn, onverslaanbaar…?  Wie weet…

Aangekomen en startende de wedstrijd was duidelijk dat bij de ploeg uit Maasluis een dame liep die meervoudig international is geweest, zeer goed voetballend en alle lijnen uit zetten.
Maar zij was alleen.. wij hebben een team…en in dat team zit onze Dutch Pitbull Marie van Laar..
Marie had de opdracht om de “kuiten” van deze dame vast te pakken en niet meer los te laten..
Als trainer heerlijk om op dat moment z’n dame in het elftal te hebben.. ze heeft “gebeten” en 89 minuten vastgehouden…. Nadat wij mooi op 1-0 kwamen was de dame 1 keer los en scoorde ze..
1-1 dus. Onze ploeg had dit ook ff nodig, met zeer maar dan ook zeer goed voetbal en geconcentreerd verdedigen liepen we de eerste helft uit naar  1-3.

In de rust duidelijk aangeven dat zij zullen gaan drukken, blijf geconcentreerd, wij hebben zo veel scorend en voetballend vermogen dat er geheid meer kansen kwamen.
Beging 2e helft was de Maasluise ploeg wat sterker, echter geen echte kansen.
Wij kwamen door een mooie counter op 1-4…
Door een vrij trap kwamen zij nog op 2-4, nog niets gewonnen dus ,blijven opletten dus.
Wederom een counter van onze ploeg waarbij de 2-5 binnen werd geschoten….
Op dat moment was het verzet van de ploeg uit Maasluis gebroken, maar zeker ook conditioneel waren wij vele malen sterker.
De score liep uit naar liefst 2-8… en eerlijk is eerlijk, als we de 1 op kansen tegen de keeper beter hadden afgemaakt was het wederom dubbele cijfers geweest..

De tegenstander gaf aan dat zij vandaag pech hadden..en inderdaad hebben zij pech.
Pech dat wij bij hun in de Poule zitten,als team veel completer met daarbij de kwaliteiten in scorend vermogen ,snelheid, concentratie en acceptatie van elkaar mag je spreken van pech voor elke tegenstander als ze tegen onze Dames aantreden…
Naast onze Marie en onze rechts back Sanne die er echt met kop en schouders boven uit staken moeten wij de complete ploeg een groot compliment geven, de werklust, de honger en wil om te winnen was nagenoeg perfect vandaag, groot compliment ook naar onze aanvoerster Esther, sturend en corrigerend de gehele wedstrijd als captain haar spel gespeeld.

Als coach helemaal tevreden , je zou het zeggen maar tevredenheid leid naar gemakzucht, en daar moeten we nu goed voor waken.. ………
Voor Marie en Sanne dan een 10, de rest een 9, 5.
De 100% tevredenheid komt (misschien) aan het einde van het seizoen dan wel.

4 gespeeld, 44 voor en 2 tegen, het schip is veranderd in een Speedboot naar de titel…..
De (trotse) trainers.

 

Dames 1 (zat)

By | Wedstrijdverslagen

AGE-GGK WINT EERSTE BEKERWEDSTRIJDEN EN IS AL EEN JAAR LANG ONGESLAGEN

Het seizoen 2017-2018 zijn we gestart , ipv “de jeugd” zijn we nu “de Dames 1 van AGE-GGK” op de zaterdag. Het voordeel is dat we nu enkele (met respect) oudere dames in onze ploeg verwelkomen die ons zeker qua ervaring versterken maar ook op voetbal gebied een aanwinst zijn. Bij deze dan ook Esther, Marianne, Tessa, Kirsten en Ashley: van harte welkom.

De eerste weken heerlijk getraind en enkele oefenpotjes gewonnen.
Een missie was door gaan in de beker…
De tegenstanders SV Charlois en De Jonge Spartaan; zeer onbekende ploegen… you never know dus.

De eerste bekerwedstrijd tegen Charlois: we staan na 1 minuut achter… , huh…
Daarna gaat het team voetballen, met werkelijk schiterende aanvallen lopen we uit naar… 10-1. Zo, de toon is gezet.

Vandaag (16 september) de beslissende wedstrijd tegen de Jonge Spartaan…
Met beide één wedstrijd gewonnen en zij saldo van +5 en wij +9 was een gelijk spel genoeg…
Maar dat is voor ons team niet genoeg…dat blijkt wel na 10 minuten: 3-0 voor.
Ook vandaag lopen we simpelweg uit naar 7-0…
De tweede ronde is dus bereikt…

Mooi feit(je) is dat ons team al meer dan 1 jaar ongeslagen is , competitie en beker.
Na vorig jaar is ons “schip” weer gaan varen met nog grotere zeilen… met recht trots op het team.
2 Wedstrijden. 17 voor, -1 tegen.
Een “aardig” begin

De trainers.

AGE-GGK vs Kamerik

By | Wedstrijdverslagen

Ongelukkig verlies van AGE-GGK (zat) tegen Kamerik

AGE-GGK begon de wedstrijd twijfelend, de middenvelders hadden het niet onder controle, door de veel van positie wisselende middenvelders van Kamerik.
Al na 5 minuten gingen de armen van de bezoekers in de lucht. Een goede voorzet van Remon den Boer tot achter de laatste linie van AGE-GGK, werd prachtig ineens uit de lucht door spits Jelle Das achter de verbouwereerde doelman Devi Ponsen geschoten.
Kamerik was de betere ploeg en kon vrij simpel steeds de vrije man vinden. De 0-2 was ook uit een voorzet en het was wederom Jelle Das die kon scoren na onoplettendheid van de verdedigers van AGE-GGK. Ook AGE-GGK kreeg vier opgelegde kansen maar Justin Tombroek, Mustafa Erden, Emin Yavuzel en Melvin Coenraad wisten niet te scoren.
Kamerik zorgde in de 45 minuut nog voor de 0-3 maker van het doelpunt Ed Kooijman, tevens de ruststand.

AGE-GGK kwam de 2e helft iets anders uit de kleedkamer, het werd iets anders neergezet en het ging veel beter, er werd strakker gedekt, de passes waren beter en de duels werden gewonnen. Er kwamen veel kansen voor AGE-GGK, maar er werd pas in de 60e minuut gescoord door Melvin Coenraad na een geweldige voorzet van Andy Straetemans, dat betekende 1-3, nog tijd zat om op gelijke hoogte te komen. De keeper van Kamerik Jan de Vries kreeg het na de 1-3 erg druk, er kwamen steeds meer spelers van AGE-GGK op hem af, maar hij kon toch voorkomen dat zowel Amilcar Gomes en Jaimier Dijksteel die 1 op 1 kwamen met de keeper niet konden scoren. Als je zelf de kansen niet maakt dan gaat het heel lastig worden en zo werd de 1e bekerwedstrijd verloren van vv Kamerik wat onnodig was, gezien de vele kansen de 2e helft.

Opstelling AGE-GGK (zat):
Devi Ponsen, Flavio da Cruz, Sef Oome, Justin Tombroek, Amilcar Gomes, Melvin Coenraad, Andy Straetemans ( 60 min. Bart Commijs ), Mustafa Erden, Jayr Ramos ( 59 min. Scott Spencer ), Jaimier Dijksteel, Emin Yavuzel

Volgende week zaterdag 9 september Dilettant 1 – AGE-GGK 1 om 15.00u.

Dirk Bergman

AGE-GGK 1 (zat) vs Poortugaal 1 (zat)

By | Wedstrijdverslagen

AGE-GGK 1 (zat) verliest bij PSV Poortgaal (zat)

Op een dinsdagavond naar Poortugaal daar speelt AGE-GGK  spelend in het groen, tegen de plaatselijke zeer gastvrije PSV Poortugaal dat speelt in de 4e klasse G. Voor PSV Poortugaal dat getraind wordt door Alex Gerrits, was dit de eerste oefenwedstrijd, dus het was een beetje aftasten wat hun te wachten stond tegen AGE-GGK (zat) dat nu al hun 4e oefenwedstrijd speelde, dus je zou eigenlijk zeggen dat AGE-GGK een voorsprong zou moeten hebben, met het conditionele.
PSV Poortugaal startte de wedstrijd met het inzakken op eigen helft, om de ruimtes klein te houden en bleven geduldig wachten op de fouten die AGE-GGK ging maken,
Poortugaal zette druk op de middenvelders van AGE-GGK om vandaar uit te counteren. AGE-GGK kwam er toch een paar keer goed voetballend doorheen en wist toch een paar keer in scoringskansen te komen, maar de keeper van Poortugaal was een sta in de weg. De wedstrijd ging eigenlijk in een traag tempo door, AGE-GGK was eigenlijk niet meer zo zeker van zich zelf, veel foute passes en de counters van Poortugaal waren vlijmscherp, dat resulteerde ook in een paar goede kansen van Poortugaal, waar de keeper van AGE-GGK Bradley Alders een paar goede reddingen verrichte, maar hij kon niet voorkomen dat de terecht gegeven strafschop voor Poortugaal binnen werd geschoten 1-0.
Vlak daarop was de organisatie even weg achterin bij AGE-GGK en werd er uit een scrimmage zelfs 2-0, AGE-GGK kreeg daarop nog wel wat kansen via Justin Tombroek, Melvin Coenraad en Amilcar Gomes maar zoals eerder gezegd de keeper van Poortugaal was een sta in de weg.

In de rust wisselde AGE-GGK van shirts ipv groene shirts  ging men in witte shirts spelen, de trainers hadden de oplossing, misschien dat men dan wel elkaar beter konden vinden (Poortugaal speelde in het zwart) misschien dat men daarom elkaar zo moeilijk kon vinden in het veld. Het resultaat werd gelijk uit betaald, in de 49e minuut was het Mustafa Erden die de 2-1 maakte door een mooie assist van Justin Tombroek, men begon veel beter en men was scherper bij AGE-GGK lag het dan toch aan de shirts, Poortugaal had wat wisselingen gedaan in het elftal en dat was het moment voor AGE-GGK om er boven op te knallen, scherper in de duels, harder in te spelen, allemaal dat soort voetbaltermen.
In de 55e minuut was het goed doorzetten van Vincent Andrade, die geregeld voorin te vinden was, hij gaf de bal vanaf de achterlijn voor en een verdediger van Poortugaal werkte de bal achter zijn eigen keeper dat was de 2-2, AGE-GGK was op dat moment de betere, het wilde de wedstrijd naar zich toe trekken, maar het was toch Poortugaal dat in de 62 minuut een prima counter plaatste en via de zijkanten de bal voorgaf, over iedereen heen ging en daar was de linksbuiten van Poortugaal die vrij in kon koppen, maar daar gingen wel wat onnodige fouten aan vooraf van AGE-GGK.

De wedstrijd kabbelde naar het einde en de prima leidende scheidsrechter maakte er een einde aan en er bleef op het scorebord 3-2 staan, van een zeer sportieve wedstrijd.

A.s zaterdag 26 augustus gaat AGE-GGK 1 (zat) naar vv Lekkerkerk 1 dat in de 3e klasse speelt.

Dirk Bergman

LMO – AGE-GGK (zat)

By | Wedstrijdverslagen

Vandaag stond de oefenwedstrijd LMO – AGE-GGK (zat) op het programma, LMO wordt getraind door het duo Frans van Zon en Raymond Roos en heeft een prima ploeg op het veld staan, allemaal jonge gasten die er voor gaan en die voor de trainers door het vuur gaan. Het was hun 1e oefenwedstrijd en deden het prima, die gaan het goed doen in de 4e klasse E.
Bij AGE-GGK (zat) dat een volledige nieuwe ploeg heeft, gaat het steeds beter draaien en na 2 eerder gespeelde oefenwedstrijden met een gelijkspel en een verlies partij moest het vandaag toch gaan gebeuren.
De zon was aanwezig, prima kunstgras en 2 elftallen die er wel voor wilde gaan, onder leiding van scheidsrechter Zuidwijk.

Voordat de mensen uit de kantine kwamen stond het al 0-1 voor AGE-GGK, door een prima goal van Mustafa Erden, na 50 seconden hing de bal al in de touwen. LMO was even de weg kwijt en wist niet wat er gebeurde, AGE-GGK kon de druk vast houden en LMO kwam er bij vlagen uit. AGE-GGk ging op zoek naar de 0-2, maar die goal bleef uit aangezien men iets te onnauwkeurig was met de eindpass.
LMO kwam beter in het spel en kon over de linkerkant doorkomen en scoorde na het terug leggen van de bal de 1-1. De wedstrijd ging vanaf dat moment gelijk op, beide elftallen kregen de kansen, maar het was Amilcar Gomes die vanaf de linkerkant naar binnen kwam en met rechts afdrukte in de korte hoek 1-2.
Dan heb je wel eens van die momenten dat je vermoeid raakt, even niet oplet, en dan wil je de  buitenspelval gaan gebruiken maar dan blijft er toch net eentje staan van je eigen ploeg en ja dan kan de rechtsbuiten van LMO heel simpel de buitenspelval omzeilen en de 2-2 binnen schieten, net voor de rust.

De 2e helft gaf eigenlijk hetzelfde beeld, veel strijd maar ook veel balverlies door beide ploegen. Bij LMO zag je wel dat de vermoeidheid er een beetje in kwam na hun 1e oefenwedstrijd, en AGE-GGK maakte daar dankbaar gebruik van. Men probeerde wel te blijven voetballen en dat resulteerde in een perfecte goal, vanaf de zijkant voorbereid door Faisal Hasan, laag ingebracht en heel netjes naar de 1e paal gelopen door Mustaf Erden. Hij schoot de 2-3 binnen. Vlak erna vanaf links Melvin Coenraad, die met een droge schuiver de 2-4 aantekende na een prima actie van Mustafa Erden.  AGE-GGK wilde vanaf dat moment de wedstrijd gaan beslissen en het spel naar zich toe trekken maar ook daar ging de vermoeidheid een rol spelen en het was toch LMO dat terugkwam naar 3-4. Dan blijft het toch nog spannend, maar AGE-GGK weet wat knokken is en ging met de overwinning aan de haal.
Voor beide ploegen een prima en ook een sportieve wedstrijd.

A.s. dinsdag 22 augustus 20.15u PSV Poortugaal (zat) – AGE/GGK (zat)

Dirk Bergman

Training JO15

By | Wedstrijdverslagen

Zaterdag 19 augustus selectietraining voor de JO15. Trainer Melvin Luiten had de zware taak om uit 19 enthousiaste jongens zíjn basiselftal te kiezen voor aankomend seizoen.
Er werd al vroeg in de ochtend begonnen met conditietraining, de jongens werden behoorlijk afgemat want voor vele jongens viel het niet mee na een luie vakantie.
‘s Middags was er een lunch in de kantine en daarna weer het veld op voor nog wat balbeheersing en afwerkoefeningen op het goal.
De 1e wedstrijd in de bekerpoule staat voor deze jongen gepland op zaterdag 2 september thuis tegen TOGB.

 

AGE-GGK – Ommoord

By | Wedstrijdverslagen

AGE/GGK (zat 1) verliest onnodig bij sv Ommoord (zat 1).

Op een heerlijke dinsdagavond waar AGE/GGK (zat 1) naar Ommoord ging voor een leuke oefenwedstrijd tegen mede vierdeklasser sv Ommoord zat 1. Voor beide ploegen was dit de 2e oefenwedstrijd, de 1e oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag van sv Ommoord dat tegen Alphia speelde werd verloren en AGE/GGK haalde een prima resultaat bij Perkouw door gelijk te spelen.

In het begin van de wedstrijd was duidelijk te merken dat de Rotterdammers een positief gevoel hadden overgehouden aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Perkouw, men begon voortvarend zette sv Ommoord onder druk en dat resulteerde in een paar kansen, waar men eigenlijk had moeten scoren en de wedstrijd al had kunnen beslissen binnen 30 minuten, was het sv Ommoord dat beter in het spel kwam,  AGE/GGK raakte de grip kwijt over de wedstrijd en men werd slordig, ballen kwamen niet meer aan en het conditionele begon zijn tol te eisen.

Beide teams waren blij dat het rust was met een stand van 0-0.In de 2e helft wat wisselingen bij beide teams, maar het was toch sv Ommoord dat door prima combinatiespel de betere was in de 2e helft en bij AGE/GGK was het te onrustig, men kon de bal niet meer in de ploeg houden, geen beweging meer, de linies werden te groot. sv Ommoord maakte de 1-0 door prima combinatie voetbal en het was AGE/GGK dat niet meer aan voetballen toe kwam, maar door een paar omzettingen was het Melvin Coenraad die voor de 1-1 zorgde met een prima actie, men geloofde er weer in bij AGE/GGK en pakte de draad weer op, door slordig balverlies achterin bij AGE/GGK wist sv Ommoord nog 2x te scoren waardoor de eindstand 3-1 werd in het voordeel van sv Ommoord, het was een sportieve wedstrijd met een goed leidende scheidsrechter Steenbergen die het allemaal onder controle had en beide teams respect voor elkaar hadden.

A.s. zaterdag 19 aug gaat AGE/GGK (zat 1) naar LMO aan de Smeetlandseweg op Rotterdam Zuid om 15.00u.

Dirk Bergman

AGE-GGK – Perkouw

By | Wedstrijdverslagen

AGE/GGK (za) speelt na zwaar bevochten duel gelijk tegen Perkouw

augustus 13th, 2017   Dirk Bergman

Het vernieuwde elftal AGE/GGK (zat 1) onder leiding van het duo Raymond Kraaijbeek / Dirk Bergman is er in geslaagd om een gelijk spel uit het vuur te slepen tegen de geroutineerde derdeklasser Perkouw. De vierdeklasser speelde met 3-3 gelijk op het terrein in Berkenwoude.

In het begin van de wedstrijd was duidelijk te merken dat de Rotterdammers moesten wennen aan het niveau van een team dat al jaren goed meedraait in de derde klasse. Door sterk spel van Perkouw en het onwennige gevoel bij de Rotterdammers kwam er al vroeg een 1-0 op het scorebord te staan. Nog voordat AGE/GGK zich kon herstellen, lag de bal alweer in het net 2-0.

Na een kwartier spelen kwam de ploeg uit Rotterdam beter in zijn spel en via Amilcar Gomes maakte de ploeg bijna de aansluitingstreffer. Het vizier bij Perkouw stond duidelijk op scherp. Op het moment dat de Rotterdamse ploeg aan een offensief dacht, sloeg Perkouw alweer toe 3-0. Dit betekende ook de ruststand.

De ploeg van Kraaijbeek/Bergman wist dat het zich in de tweede helft moest herstellen om een resultaat uit de wedstrijd te slepen. De trainers brachten met Jayr Ramos, Bryan Quak en Jaimir Dijksteel drie verse spelers in de ploeg. Dit bleek een goede keuze te zijn. De Rotterdammers namen het heft in handen en via een goede pass van Bryan Quak schoof Amilcar Gomes de bal onder de keeper door (3-1). AGE/GGK rook bloed en koos er duidelijk voor om door te gaan drukken. Via een voorzet van Bart Commijs pegelt Amilcar Gomes met een geweldige volley zijn tweede doelpunt erin (3-2).

Met nog ongeveer 15 minuten te spelen ligt de wedstrijd helemaal open. In blessuretijd lukte het Bryan Quak om nog eenmaal los te komen van zijn directe verdediger en stond hij oog in oog met de keeper, deze maakte knullig de overtreding, waarna de scheidsrechter niks anders kon doen dan de bal diep in blessuretijd op de stip te leggen. Dit betekende de ultieme kans voor Amilcar Gomes om een reglementaire hattrick te maken. Via de strafschop werd de wedstrijd beslist in 3-3 waarna de goed leidende scheidsrechter gelijk definitief de wedstrijd  beëindigde. Een prima sportieve eerste wedstrijd voor beide ploegen. A.s. dinsdag staat er weer een oefenwedstrijd op het programma uit bij sv Ommoord om 20.00u

Kampioenen

By | Wedstrijdverslagen

Vorige week heeft het team met trainers/leiders en begeleiders het officieus kampioenschap al thuis gevierd.
Het team van AGE-GGK JO13-1 speelde toen hun en na laatste wedstrijd tegen Hermes DVS JO13-1 en won toen met 5-0.
Zij waren toen officieus kampioen op doelsaldo en dat werd gevierd ook!
Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s andere familieleden, vrienden en kennissen konden genieten van het mooie waterballet en de uitreiking van de bekers.
Na een lekkere douche werd er in de kantine verder feest gevierd.
Afgelopen zaterdag moesten zij hun laatste wedstrijd spelen tegen Leonidas JO13-2 maar mochten niet met meer dan 10 doelpunten verliezen.
Dit gebeurde natuurlijk niet maar we hadden wel het vermoeden dat het bij Leonidas weleens anders zou kunnen gaan!
In de eerste helft dachten we dat het zou gaan eindigen in een aardige schoppartij van Leonidas maar in de tweede helft veel dat gelukkig mee.
Vele dachten dat het een 0-0 wedstrijd zou worden gezien beide teams eigenlijk weinig scoringkansen creëerde. Totdat er even niet opgelet werd en er onnodige een terechte strafschop weggeven werd, 1-0.
Geen probleem voor AGE-GGK JO13-1 ze waren nu officieel KAMPIOEN.
Dit is een hele mooie prestatie van het elftal en Kosja, Peter en uiteraard grensrechter Wilco in deze 3de klasse.

Het was een mooi weekend niet alleen werd AGE-GGK JO13-1 kampioen maar het mooie FEYENOORD.
Iedereen blij en gefeliciteerd !!!!

Het jeugdbestuur.

rvv AGE-GGK MO19 tegen VEP MO19

By | Wedstrijdverslagen

 

Na een heerlijke 2 weken rust wisten we dat de eerste twee wedstrijden van essentieel belang waren, uiteindelijk was onze eerste tegenstander VEP een rechtstreekse concurrent voor onze missie, aan de hand van de ranglijst en de uitslagen wisten we dat VEP een geduchte tegenstander zou zijn, 100 procent aan de bak dus.

De week ervoor uitermate goed getraind dus het vertrouwen was er.
Dan is het zaterdag, de eerste zware test…
De nervositeit was bij de meiden in de voorbespreking te zien, maar zeker ook het vertrouwen in een goede afloop was merkbaar.

De eerste minuten duidelijk te zien dat VEP een goede ploeg had, veel bewegende spelers met positiewisselingen, na wat aanpassingen hadden we dat onder controle. Na een twintig minuten kreeg onze Eva het op haar heupen, met een volle sprint (waar jezelf langs de kant spontaan moe van zou worden) haalt ze de achterlijn en komt Maaike goed voor haar vrouw en tikt de 1-0 binnen, yes.
Wederom gaat Eva langs de zijkant door en geeft nu hoog voor, en weer Maaike die voor haar vrouw komt en, jawel, KOPPEND de 2-0 binnen tikt, hoppaaaa.

De tweede helft is het eerste kwartier weer heilig, geen doelpunten tegen dan…
En na 10 seconden krijgt VEP een grote kans, echter onze uitstekende keeper staat in de weg.
Helaas viel Romy uit met een blessure, op dat moment worden we zenuwachtig, omzettingen wat tot gevolg heeft dat VEP op 2-
1 komt…
VEP gelooft er weer in, en wij met samengeknepen….. aan de kant.

Met een scherpe counter versieren wij een corner, Maaike geeft voor en Dilek, ja ook nu, KOPT binnen.
3-
1 . Wat een vreugde uitbarsting.
Helaas viel Dilek na een ongelukkig duel nog uit.
Wel fijn dat onze invallers nu nodig waren en er stonden.

Met 2 doelpunten en een assist en ook met ontzettend goed voetbal is Maaike toch women of the match.
Maar iedereen een ruim voldoende hoor !

Ook in 2017 is ons schip op koers, as zaterdag weer een goede ploeg, SVS is dan onze tegenstander, een hele goede ploeg waar we het ongetwijfeld zwaar tegen zullen hebben, met hetzelfde aantal verliespunten gelijk doelsaldo is het een echte topper.

Op naar zaterdag
#1team1taak1missie

Trainers

rvv AGE-GGK MO19 tegen VDL MO19

By | Wedstrijdverslagen

Afgelopen Zaterdag was het dan zover… DE wedstrijd tegen onze aartsrivaal VDL , want zo voelt het toch wel een beetje, vergelijkbaar met Feyenoord tegen 020, Barcelona -Real Madrid , Dortmund tegen Schalke 04, Fenerbahçe – Galatasaray, misschien totaal niet te vergelijken qua niveau ( want de bovengenoemde ploegen kunnen niet tippen aan onze dames ) Maar voor ons voelt dat toch zo tegen VDL ……….
Met drie gespeeld en negen punten , een 100 procent score dus, tegen VDL drie gespeeld nul punten , door de stand op de ranglijst zou je denken een makkie en gevaar dus voor gemakzucht , echter VDL is voor ons z’n tegenstander die je gewoon niet ligt , altijd zwaar en vaker verloren dan gewonnen , de meiden hadden dus gelukkig niet het gemakzuchtige , ze straalde echt uit dat ze de tegenstander zouden opvreten…
Om de wedstrijd goed in te gaan hebben we In de ochtend met zijn allen een heerlijk ontbijt genuttigd waarin de teamspirit nog meer wordt benadrukt , tenslotte zijn we als team beresterk, nu maar hopen dat we nog genoeg honger hebben om de tegenstander op te vreten .

Met zeer veel toeschouwers langs de kant beginnen we dan aan de wedstrijd… en o jee wat een eerste helft , de eerste tien minuten gewoon veel beter …
daarna vergeten we te voetballen , elkaar te coachen , voor elkaar te werken…, was de honger door het ontbijt dan al gestild.
Waren we dan zo onder de indruk van VDL ? Of wilden we te graag. Het leek wel alsof het veld driehonderd meter lang was , de afstand tussen voorhoede en achterhoede leek wel 80 meter ..
En dan krijgt VDL 1 kans en sta je achter.
Het zal toch niet he.

In de rust even de meiden ” rustig ” toe gesproken over de eerste helft , oké dat het voetballend wat minder is dat kan , maar dan hoor je nog keihard te werken als team.
De tweede helft zag je ook ” iets” gebeuren bij de meiden, ook zij hadden nu iets van ; vandaag is het ONZE dag.
Na een kwartier krijgen we een vrije trap op een meter of 20.
Daar wij al enkele keren op vrije trappen hebben geoefend zou dit wel een mooi moment zijn…….
Dilek achter de bal … ze schiet….
En ja hoor schitterende vrije trap die erin gaat , wat een blijdschap.
Wij bleven druk geven , ondanks niet ons beste spel waren de kansen voor ons .
Door een grote fout van de verdediging van VDL was Maaike attent en schopte de 2-1 in de touwen .. EINDELIJK.

De laatste 10 minuten kregen we nog vele kansen op de 3-1 , maar eerlijkheid gebied dat het ook zomaar 2-2 had kunnen worden.
Al met al een diepe zucht van verlichting , eindelijk eens van onze rivaal gewonnen, compliment naar de vechtlust wat de dames de tweede helft hebben laten zien .
Ondanks dat het ” zeil ” even haperde is ons schip nog steeds op koers 4 gespeeld 12 punten, met recht nog steeds.

Volgende op het heerlijke tijdstip van 10:15 naar Leiden , nu kijken of we Docos kunnen verslaan ..

1team1taak1missie

De trainers

G1 kampioen!

By | Wedstrijdverslagen

Ja, we hebben een kampioen!!!
AGE G1 is kampioen geworden in de 1e klasse zaterdag West 2 najaar competitie.
Zij zijn het eerste team van AGE die kampioen zijn geworden in het seizoen 2015-2016 en met wat voor resultaten!!
Zeven keer gespeeld en alle wedstrijden gewonnen en een doelsaldo van 58 voor en 9 tegen.
Aanstaande zaterdag 12 december 2015 spelen zij hun laatste wedstrijd thuis om 10:30 uur tegen Hercules G3.
Na deze wedstrijd worden de spelers, trainers/leiders en verdere begeleiding gehuldigd in de kantine en wordt er wat gegeten en gedronken in de kantine.
Het jeugdbestuur wil alvast de spelers, trainers/leiders en begeleiding feliciteren met het behaalde Kampioenschap.