Verenigingsprofiel

r.v.v. AGE-GGK is ontstaan uit een fusie van AVS (Abraham van Stolk, 1920), Germinal (Groei en Roem moeten immer naar Ambitie leiden, 1926), EDS (Eendracht doet Samenspelen, 1920) en GGK (Gemeentelijke Gasfabriek Keilehaven).
De vier vereniging die thans r.v.v. AGE-GGK vormen hebben alle een rijke voetbal historie en zijn dan ook bekende clubs uit het Rotterdamse amateurvoetbal.
Met ca. 400 leden (waaronder ongeveer 75 meisjes en damesleden !!) behoren we tot de grotere voetbalverenigingen in Rotterdam-noord.

r.v.v. AGE-GGK stelt zich tot doel alle mogelijke vormen van de voetbalsport mogelijk te maken voor leden vanaf 4 jaar tot 75 jaar. Het maakt daarbij niet uit of je meisje, vrouw, jongen of man bent. Bij r.v.v. AGE-GGK is er voor iedereen een plek om de voetbalsport te beleven.
Wij hebben dan ook miniteams, pupillenteams (jongens en meisjes), juniorenteams (jongens en meisjes), senior prestatieteams (mannen en vrouwen), senior recreatieve teams (mannen en vrouwen), veteranen teams en G-voetbal (gehandicapten voetbal).

Op onze ultra moderne accommodatie (6 velden waarvan 2 kunstgras) wordt er, op de vrijdag na, op alle dagen gevoetbald en getraind.
Met zo’n kleine 20 voetbalteams spelen wij een belangrijke rol in de vele competities waarin wij meedoen.
Ons 1e mannenteam speelt  in de 3e klasse en ons 1e damesteam komt uit in de 2e klasse. Ook onze reserve teams doen het doorgaans goed. Dit geldt ook voor de prestatieve jeugdteams (A1,B1,C1, C2, D1, E1, E2, F1, F2, Mini’sen ons G-voetbalteam).

Dit jaar wordt er tevens gestart met een volledig nieuw jeugdopleidingsplan, welke het afgelopen jaar is opgezet. Hierdoor zal er door de gehele jeugdopleiding van pupillen tot A junioren een opleiding worden gegeven die op elk niveau aansluit op het daaropvolgende niveau.
Bij de jeugd is er daarom veel aandacht voor de technische en tactische ontwikkeling van de spelers. Dus wie zich verder wil ontwikkelen als voetballer kan bij ons zeker terecht.
Bovendien is r.v.v. AGE-GGK ook nog eens een gezellige vereniging waarin vele sociale activiteiten plaatsvinden. Van spelavonden, feestavonden en jeugdkampen, alles wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers.

Het belangrijkste kenmerk van r.v.v. AGE-GGK is “diversiteit”. Er is voor iedereen een plek binnen onze vereniging mits men zich houdt aan de “spelregels” binnen onze vereniging.
Ons Normen en Waarden statuut maakt voor iedereen duidelijk waar men zich aan te houden heeft.
Werkelijk iedereen is binnen deze voorwaarde, ongeacht afkomst, sexe, leeftijd of religieuze achtergrond bij ons welkom!

Respect voor elkaar op en buiten het sportveld is waar het ten diepste omgaat in onze vereniging.

Bestuur  r.v.v. AGE-GGK