Inschrijving

Ook AGE-GGK sluit de ogen niet voor de opmars van het zaterdagvoetbal, naast het bestaand blijvende zondagvoetbal is het mogelijk om je op de zaterdag te inschrijven voor het zaterdagvoetbal.
Inmiddels hebben wij 7 seniorenelftallen die op de zaterdag voetballen, maar een uitbreiding van één of meerdere elftallen is altijd welkom.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Wim van Vliet, telefoon 06-51013668, email: w.vliet74@upcmail.nl of bij John van Jeveren 06-497 761 41 email: vera.van.jeveren@hetnet.nl

 

Damesvoetbal op zaterdag. Lijkt het jou leuk om te voetballen op de zaterdag en ben je 16 jaar of ouder? Kom dan geheel vrijblijvend meetrainen op de training op woensdag. De training begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Daarna is er nog. de mogelijkheid om een drankje te doen in de kantine.
We hebben één damesteams op de  zondag en één damesteam op de zaterdag. Het maakt dus niet uit of je al ervaring hebt of helemaal niet. Iedereen is van harte welkom op ons prachtige complex!
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan vandaag nog aan door een mailtje te sturen naar Wim van Vliet, email: w.vliet74@upcmail.nl